Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen gondoltátok volna, hogy 30 évesen is szüzek lesztek?
Igaz 20 évesen nem voltam már az, de szilárdan hittem benne, hogy 30 évesen az leszek. Életem csalódása volt, hogy mégsem és ezt azóta sem hevertem ki. :.(
32/f
"azóta sem hevertem ki."
Huhh, mázli, hogy nem "he" nélkül. Az durva lett volna.
Hát ha szeptemberi vagy, akkor miért ne ?
Amúgy ha 20 évesen annyira nem vagy jó parti, akkor azért eszembe jut, hogy ideje lenne komolyan változtatni dolgokon. Hogy éppenséggel kezeljem a kialakulóban lévő helyzetet. És ennek apropóján nem, nem gondolnám, hogy 10 év alatt nem fogok tudni semmit prezentálni, ami "elég".
#6. Nyugi, arra azért odafigyeltem :D
32/f
Ja, de gondolom a "bemegyünk a bulikába oszt' leitatunk egy amúgy is könnyen kaphatót egy éjszakára" az meg érvényes... Holott az elv hasonló, csak az elsőt megvetik, míg ez utóbbi a "menőség" bizonyítéka.
Mint valami gagyi játékban... "Az nem ér!" :D Jó is lenne, ha így működne, háborúban meglőnek "Te ellenséges katona, lesen voltál, nem ér a lövésed!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!