Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondoltatok már arra h hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra h hozzátok hasonlóval próbáljatok kapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés

Nem pedig olyannal aki köcsögbunkóparaszt vagy pįcsa, haveroknak villogni, kocsidisznek való, háztartási robotgép vagy csak egyszerűen közötök sincs egymáshoz :D

Azzal kéne kezdeni h ismerkedés, de nem konkrét szándékkal.

Hányszor olvashatjuk h összeakart vele jönni de a másik szóra se méltatta aztán itt depizik...forditva kell csinálni.

Leirhaták a csalódott, visszautasitott emberkék h ők maguk milyenek és milyen nőknél/férfiaknál próbálkoztak és milyen céllal. Hátha magatoktól is rájöttök hol rontjátok el.

2017. szept. 19. 14:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Én a saját tapasztalataim alapján csak a hozzám hasonló nőkkel próbálok bármit is. (gondolkodásmód, intelligencia, egzisztencia, érdeklődési kör, stb.). Rájöttem, hogy nagyobb kompromisszumokkal nem érdemes indítani, nem fog működni.
2017. szept. 19. 14:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Csakis hasonlo kell. Az ellentetek nem vonzak egymast,csak x ideig. ( ha kelloen tolerans a ket fel akkor talan tovabb )
2017. szept. 19. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Mindig csak hasonlóval próbáltam kapcsolatot kialakítani, és mindig csak úgy jöttem össze valakivel, hogy konkrét szándék nélküli volt az ismerkedés eleinte.

Nem tudom elképzelni másképp... Máshogy mi értelme?

N

2017. szept. 19. 14:27
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, emberileg kellene fejlődni, vagy fejlödőképessé válni, utána meg oszthatjuk magunkat nemekre és talán így van esély egészséges kapcsolatra. De pl.: ha adott egy full függő, és még nem látja, hogy mi a probléma azzal, amit csinál, vagy miért csinálja, addig fölösleges keresnie egy másik függőt maga mellé, mert emberileg semmit nem fog változni, sőt nagyobb hanyatlás jön.
2017. szept. 19. 14:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam ra, hanem mindig igy tettem.
2017. szept. 19. 14:33
 6/17 AchromaticSmarties ***** válasza:
Akivel inkompatibilis a személyiségünk, szex lehet csak.
2017. szept. 19. 14:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Nincs hozzám hasonló. :-(
2017. szept. 19. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy valaki a kapcsolat kialakítására aktívan is törekszik, vagy csak passzívan várja, hogy hát majd a másik fél akkor lesz szíves...
2017. szept. 19. 14:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem csak gondoltam, hanem csináltam is, és CSAK hozzám hasonlóval.
2017. szept. 19. 14:51
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem tinikoromban volt az a korszakom, hogy a plátói szerelmeim miatt sírtam magam a kispárnámba, hogy miért nem... aztán picit később rájöttem, hogy úgysem passzoltunk volna egymáshoz. Nem feltétlen a haveroknak villogás miatt, hanem mert ők tűntek ki elsőre a tömegből, viccelődtek, magabiztosak voltak, feltűnőek. Aztán ahogy értem és művelődtem, úgy kezdtek másokban a nem annyira harsány dolgok is feltűnni.

Amikor már tényleg ismerkedtem, akkor a saját részemről csak olyanokkal próbáltam, akiket hozzám hasonlónak találtam. Szerencsére az egyik ilyen férfi nagyon bevált, annyira, hogy 5 éve együtt vagyunk, és nem szándékozom váltani :).

Azt amúgy viszont mindkét nemnél tapasztalom, hogy... értem, a külső nagyon fontos nyilván, de sztem nem normális, hogy ismerkedésnél az a lényeg, a többi le van szarva. "Egyelőre mindegy, csak vékony/izmos, szép hajú, szép arcú, divatos legyen"... aztán csodálkozik pl. a 30éves anyjával lakó wowozó túlsúlyos csávó, hogy a 22 éves fitneszmodell min 500e-t ruhákban, táskában stb. magán cipelő leányzónak nem ő kell... mert tényleg nem paszsolnának egymáshoz. Sem azt, fordított esetben, hogy a szürke kisegér, 40évesekhez passzoló egérkeszínű ruhákat viselő, kapafogú, ápolatlan hajú tanítónéni miért a csont izmos nagydumás divatos ruhákban feszítő, férfi létére látványosan kozmetikázó body buildert találja az alapnak, ahonnan elindul.

2017. szept. 19. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!