Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már arra h hozzátok hasonlóval próbáljatok kapcsolatot kialakitani?
Nem pedig olyannal aki köcsögbunkóparaszt vagy pįcsa, haveroknak villogni, kocsidisznek való, háztartási robotgép vagy csak egyszerűen közötök sincs egymáshoz :D
Azzal kéne kezdeni h ismerkedés, de nem konkrét szándékkal.
Hányszor olvashatjuk h összeakart vele jönni de a másik szóra se méltatta aztán itt depizik...forditva kell csinálni.
Leirhaták a csalódott, visszautasitott emberkék h ők maguk milyenek és milyen nőknél/férfiaknál próbálkoztak és milyen céllal. Hátha magatoktól is rájöttök hol rontjátok el.
Csak ilyenekkel próbálkoztam, mert nekem kell az a szerelemhez, hogy magamhoz közelinek, hasonlónak érezzem az illetőt. Mindemellett annyi embert utasítottam vissza, amennyi már zavarbaejtő, mert számomra buták, mint a tök, vagy igénytelenek, modortalanok, üresek. És akkor még ezek (már elnézést) kezdtek el nyivákolni, hogy hőőő, nekem biztosan valami kigyúrtabb/gazdagabb/bunkóbb/köcsögebb ember tetszik. Az a baj, hogy mindig az sír ilyen sztereotípiákban, akinek az emberi oldala egyszerűen kevés. Nem akarok senkit beskatulyázni, de hogy mindig a legsuttyóbbak kezdtek el ezen a "biztos azért mert csóró vagyok" szinten érzelmileg zsarolni, az elég gyanús.
Csalódni nem igazán csalódtam, ha vége lett egy kapcsolatomnak, annak többnyire érthető oka volt, nem valami szarvashiba, amit az elején is észre lehetett volna venni. Azzal meg nem tudok mit kezdeni, ha valakinek csípi a szemét, hogy nem állok le boldog-boldogtalannal a két szép szeméért, hanem elvárok olyan dolgokat, amiket úgy gondolom, én simán tudtam teljesíteni.
Hasonlóval, nem pedig egy köcsögbunkóval? :D Ez paradoxon, nálam nagyobb paraszt nem kell. Mondjuk el is várom a páromtól, hogy ne kíméljen. Ha lesz. :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!