Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi férfival volt dolgom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi férfival volt dolgom és máris egy olcsó ribnak tartanak?

Figyelt kérdés

Nem voltam sok emberrel szerintem. Persze ez relatív (mindenkinek máshonnan kezdődik a sok)

22 éves vagyok és eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Az első 15-től 17ig tartott. Ekkor volt az első barátom. Utána 19-21 éves koromig voltam együtt egy kicsit nálam idősebb férfival. Ő 5 évvel volt nálam idősebb.

Ezenkívűl 3 kalandom volt. Kizárólag 1 éjszakások és csak akkor amikor szingli voltam.

És akivel ismerkedtem jelen esetben csak 2 sráccal. Azok a sokadik találkozás után rá kérdeztek erre is. Sőt, elég sok mindenre még. Elmondtam őszíntén és mindketten r...ncnak tartanak. Elhordtak mindennek!! De tényleg mindennek. Hogy az értékrendünk nem egyezik. Ez nem fér bele. Milyen életet élek stb. Én még csak nem is mondhattam semmit és sosem kezdtem el mocskolódni vagy bántottam pl az egyiküket a múltja miatt. Mert 1) nem zavart, 2) az akkor volt 3) bíztam volna az illetőben ha összejövünk. Ő majdnem 7 évvel idősebb nálam és sok nővel volt dolga elmondása szerint. De ő férfi..és neki szükségletei vannak. Most is, de ő már megváltozott neki komoly kapcsolat kell. Erre teljesen kioffolt engem.

Most komolyan ennyire hátrányba kerülök a múltam miatt?

2019. okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
23%
Ja, és még valami. Én a helyedben elgondolkodnék, hogy miért lettem ilyen ember. :) Az, hogy valakinek nem tetszik valami, egy dolog. Elfogadom. Az, hogy valaki esztelenül és ritka gusztustalan jelzőkkel illetve a másikat, fröcsög, azt mutatja, hogy valami nagyon betalált neki az adott témában, mivel beleviszi az érzelmeit. Valaki bántotta, valaki elnyomta, vagy valaki jobban járt, annak ellenére, hogy a saját fejében neki kellett volna az abszolút "győztesnek" lennie. Ugyanerre utal az is, ha belemosunk a másik mondandójába olyan dolgokat, amik nincsenek is ott. Ezek a téves asszociációk sebekből alakultak ki és az indulatosság is ilyesmit sejtet. Azt nem mondtam, hogy valakit nem választani azért, mert volt futókalandja, nem normális dolog, mert szíve joga. Valaki meg a kopaszokat nem szereti. Na de hogy valaki ezt ilyen indulatos, moslék stílusban közölje és a mondandója fele arról szóljon, hogy ő milyen jó meg arról, hogy itt képzeleg olyan dolgokról, amiknek logikai alapon köze nincs sem ahhoz, amit mondtam, sem ahhoz, amit más mondott és közvetlenül a jelenséghez sem... Na, ahhoz valószínűleg már defektesnek kell lenni.
2019. okt. 26. 15:59
 62/62 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom észre vetted-e de mások is válaszolnak. Rám utálsz de olyan dolgokat mondasz amiket nem én csináltam. Bár ennyi felismerőkepességel vicces, hogy bizonygatot, hogy nincs nagy összefüggés.

2019. okt. 26. 16:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!