Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi férfival volt dolgom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi férfival volt dolgom és máris egy olcsó ribnak tartanak?

Figyelt kérdés

Nem voltam sok emberrel szerintem. Persze ez relatív (mindenkinek máshonnan kezdődik a sok)

22 éves vagyok és eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Az első 15-től 17ig tartott. Ekkor volt az első barátom. Utána 19-21 éves koromig voltam együtt egy kicsit nálam idősebb férfival. Ő 5 évvel volt nálam idősebb.

Ezenkívűl 3 kalandom volt. Kizárólag 1 éjszakások és csak akkor amikor szingli voltam.

És akivel ismerkedtem jelen esetben csak 2 sráccal. Azok a sokadik találkozás után rá kérdeztek erre is. Sőt, elég sok mindenre még. Elmondtam őszíntén és mindketten r...ncnak tartanak. Elhordtak mindennek!! De tényleg mindennek. Hogy az értékrendünk nem egyezik. Ez nem fér bele. Milyen életet élek stb. Én még csak nem is mondhattam semmit és sosem kezdtem el mocskolódni vagy bántottam pl az egyiküket a múltja miatt. Mert 1) nem zavart, 2) az akkor volt 3) bíztam volna az illetőben ha összejövünk. Ő majdnem 7 évvel idősebb nálam és sok nővel volt dolga elmondása szerint. De ő férfi..és neki szükségletei vannak. Most is, de ő már megváltozott neki komoly kapcsolat kell. Erre teljesen kioffolt engem.

Most komolyan ennyire hátrányba kerülök a múltam miatt?

2019. okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
47%
Elnéztem a számokat :D
2019. okt. 25. 15:08
 42/62 anonim ***** válasza:
34%

> Szálljatok már le a földre. Itt a gyakorin qrvára tudja mindenki, kinek hogy kell élnie, az életben pedig általában nagyobb rakás szarok vagytok, mint azok, akiket ilyen szarság miatt elmondtok mindennek.

A személyeskedés megy, látom. Leszarom, hogy hogy élsz. Azt tudom, hogy nekem nem kellenél. Papoltok itt a kettős mércéről, de a ti elvárásaitok is pont ugyanezt tükrözik. Csak persze fordított esetben már nem tetszik, meg "hímsovinizmus".

Egyébként egy nagyobb összegben fogadnék, hogy neked nagyságrendekkel szarabb az életed, mint nekem.

2019. okt. 25. 15:18
 43/62 anonim ***** válasza:
4%

"Egyébként egy nagyobb összegben fogadnék, hogy neked nagyságrendekkel szarabb az életed, mint nekem."

Azt ha kiderülne h nem, akkor meg hoznád a kifogásokat, hogy az nem úgy van, nem így, de jobb, jó neked az albérlet is, amit más fizet (a kanod, stb..), mert neked nem számít a felelősség, stb... Ismerem a fajtádat, amelyik konkrétan nem tud fogalmazni, csak ködösít. Neked attól jó az életed, h a rosszlányokra való vagy? Nekem meg attól, hogy olyan valakivel élek aki nem oda való? Most akkor ki fogja ezt eldönteni? Mivel benned erkölcs nincs, tételezzük fel bennem meg van, akkor mi nem vagyunk egy hullámhosszon és meddő a vita. Ha te egy koszos lyukban akarsz élni, mert ettől boldog vagy, én meg 1 villában mert nekem ez okoz örömet, még ebből is kihoznád, hogy nekem rosszabb... Szerintem te soha a büdös életbe nem mondtad még azt senkinek, hogy elnézést, hibáztam.

2019. okt. 25. 19:14
 44/62 anonim ***** válasza:
20%
Jézusom.Elég messze vagy a ri..bancságtól.Akikkel összefutottál csak szánalmas nyomorultak.Nekem ennyi idős koromra vagy ötször ennyi fiú volt,komoly kapcsolat évekig,viszony,egyejszakás,sz.ops magában.A szex a felnőttek játékszere.Aki ebben nézi az értéked azzal ne foglalkozz.Ismerek olyan lányt aki 18 evesen férjhez ment,más nem gu.gta,de jellemre egy undoritó,rosszindulatú dög.Ne beszélj,csak a két kapcsolatodról.
2019. okt. 25. 19:32
 45/62 anonim ***** válasza:
28%

"A szex a felnőttek játékszere."

Neked semmiféle más értéked nincs, amivel jól érezheti magát az ember egy másikkal.

"Ne beszélj,csak a két kapcsolatodról."

Mindjárt hazudj, mint ezek a nyomorultak itt. Eddig azt hittem a politikusok a gerinctelen hazug, érdekemberek, azaz a tolvaj banda, de látom leányaink már-már felveszik velük a versenyt. Ha a hazugságért halálbüntetés járna, nem sok nőnemű maradna ebben az országban ahogy elnézem :/

2019. okt. 25. 23:04
 46/62 anonim ***** válasza:
59%

Mennyi nőgyűlölő van ott te jó ég.

Áruljatok már el hol olvastátok, hogy szexelni kizárólag kapcsolatban lehet ?

2019. okt. 25. 23:21
 47/62 anonim ***** válasza:
31%

> Mennyi nőgyűlölő van ott te jó ég.

Mennyi funkcionális analfabéta, te jó ég. Senki nem mondta, hogy ne szexelj azzal, akivel szeretnél. Azt mondjuk, hogy mindennek következménye van - pl. az, hogy egy normálisabb értékrendű srácnak nem fogsz kelleni komoly kapcsolatra. Meg ezzel az erővel az is férfigyűlölet, ha egy 160 centis lány 180 centis fiút szeretne, vagy egy szakmunkás nő felső vezető férfit?

2019. okt. 25. 23:26
 48/62 anonim ***** válasza:
57%

Jézusom, van itt baj rendesen a hozzászólásokkal. Őszintén, nem értem, miért kell messzemenő következtetéseket levonni az egyéjszakás tényéből. Ez önmagában semmit nem árul el az illető személyiségéről, hiszen a motivációit sem tudjuk.

Én sem vagyok az egyéjszakás híve, egyszerűen sosem hittem abban, hogy egy idegen örömet tud nekem okozni egy éjszaka alatt, szóval értelmét nem látom, de nem vetem meg azokat, akiknek ez bejön. Azzal lehet zűr, ha valaki túltolja mások próbálgatását, de nagyon sokszor sült el nálam is úgy randi, hogy a srác benyögte, nem áll készen komolyra, de esetleg ha van kedvem, legközelebb felmehetnék hozzá borozni, aztán történik, ami történik. Ha ebben az esetben például nekem belefért volna egy ilyen és nem lettem volna mindig kiélezve arra, hogy komolyat vagy semmit, akkor valószínűleg nem okoztam volna lelki sérülést az illetőben. Nem is értem, miért kell egyből erre asszociálni. Az is abszurd, ha valaki azt mondja, hogy "csak ennyi értéked van", azért, mert valakinek ez esik jól... Ha szeretem a bort és elmegyek néha különleges helyekre, különleges borokat kipróbálni, akkor én alkoholista vagyok, vagy mi? Igen, nekem is vannak apró bűnözéseim, igaz, nem a szex, de ember vagyok és ők is emberek, akik simán táplálhatnak egy másik kapcsolatban komolyabb érzelmeket valaki iránt, teljes hűségben.

Nem mondom, hogy nem lehet valami lelki probléma tünete az egyéjszakások habzsolása, de nem csak ilyen emberek vannak a világon, főleg nem egy olyan lány esetében, akinek összesen volt 3 és most is komolyat akar, ha jól vettem ki.

Megértem, ha valakinek ez nem imponál, de ilyen durva jelzőkkel illetni másokat, mert mások... Nem tudom, mintha kicsit többet gondolna az illető bele, mondjuk a saját sérelmeit. Ilyen válaszokat azok írnak, akiket kihasznált valaki és szerelmet hazudott nekik szexért vagy megcsalta őket. Vagy azok, akik nagyon be vannak feszülve a társadalmi normák miatt és felhúzzák magukat azon, ha valaki nem követi az íratlan szabályokat, amik számukra kapaszkodót jelentenek és olykor sok gátlást is, amit még ők is nehezen viselnek.

Ami még érdekes, a kettős mérce. Szerintem azért nem kellene kiszólnia a lyuknak a gödörből a srác személyében. Ha ő sem képes tartani magát, milyen jogon csapkod? Kicsit olyan, mint mikor a sörhasú fickók kritizálják a modell lányokat. Elvárni lehet ésszerűtlen dolgokat és baromságokat, de előbb-utóbb rájön az ember, hogy magát szivatja vele. És az ilyen rögeszmés gondolkodás nem sok jóra vezet, ha nem csak ebben érvényesül. Az ember ilyenkor komplett kategóriákat zár el az életben maga elől, egy dolog miatt, amibe több dolgot magyaráz bele, mint amennyi valójában. De ne legyen igazam.

31N

2019. okt. 25. 23:27
 49/62 anonim ***** válasza:
34%

> Megértem, ha valakinek ez nem imponál, de ilyen durva jelzőkkel illetni másokat, mert mások...

Aha, mert a szakmunkás férfiakat nem szólják le, hogy lúzer, ambíció nélküli szerencsétlenek.

> Ami még érdekes, a kettős mérce. Szerintem azért nem kellene kiszólnia a lyuknak a gödörből a srác személyében.

Mi a helyzet a kettős mércével a női elvárások terén? Magasság, sportosság, egzisztencia, társadalmi státusz?! Hagyjuk már. A két nem preferenciái eltérnek.

2019. okt. 25. 23:34
 50/62 anonim ***** válasza:
94%

"Aha, mert a szakmunkás férfiakat nem szólják le, hogy lúzer, ambíció nélküli szerencsétlenek."

És akkor ez a megoldás, hogy jó keményen visszaszólunk azoknak, akik nem is biztos, hogy mondtak ilyesmit bárkire előtte? Akkor jól sejtettem, hogy ezt a reakciót frusztráció szülte.

Kedves, nagyon sok olyat képzelsz bele dolgokba vagy kötsz össze a válaszaid alapján, ami ebben a helyzetben nem biztos hogy egyáltalán létezik a fejeden kívül. A válaszaid és az indoklásaid 70%-a olyan dolog, amit nem tudnék alátámasztani sem a többi válaszoló válaszair olvasva, sem a saját tapasztalataim alapján. Egyszóval nonszensz.

Ugyanez a helyzet a másik magyarázatodra is. Másrészt meg, sok férfi vár el dolgokat a nőkkel szemben, olyanokat is, mint a magasság, mégsem úgy fogalmazza meg, mint egy proli.

Borzalmasan frusztrált lehetsz. Ki bántott? Árad a válaszaidból az előítélet meg a magaddal példálozás...

2019. okt. 26. 00:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!