Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi férfival volt dolgom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi férfival volt dolgom és máris egy olcsó ribnak tartanak?

Figyelt kérdés

Nem voltam sok emberrel szerintem. Persze ez relatív (mindenkinek máshonnan kezdődik a sok)

22 éves vagyok és eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Az első 15-től 17ig tartott. Ekkor volt az első barátom. Utána 19-21 éves koromig voltam együtt egy kicsit nálam idősebb férfival. Ő 5 évvel volt nálam idősebb.

Ezenkívűl 3 kalandom volt. Kizárólag 1 éjszakások és csak akkor amikor szingli voltam.

És akivel ismerkedtem jelen esetben csak 2 sráccal. Azok a sokadik találkozás után rá kérdeztek erre is. Sőt, elég sok mindenre még. Elmondtam őszíntén és mindketten r...ncnak tartanak. Elhordtak mindennek!! De tényleg mindennek. Hogy az értékrendünk nem egyezik. Ez nem fér bele. Milyen életet élek stb. Én még csak nem is mondhattam semmit és sosem kezdtem el mocskolódni vagy bántottam pl az egyiküket a múltja miatt. Mert 1) nem zavart, 2) az akkor volt 3) bíztam volna az illetőben ha összejövünk. Ő majdnem 7 évvel idősebb nálam és sok nővel volt dolga elmondása szerint. De ő férfi..és neki szükségletei vannak. Most is, de ő már megváltozott neki komoly kapcsolat kell. Erre teljesen kioffolt engem.

Most komolyan ennyire hátrányba kerülök a múltam miatt?

2019. okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek megvan a joga, hogy sajátos értékrendet állítson fel. Jogos lenne a kiakadása, ha neki nem férne bele az értékrendjébe, de mivel sok nőt qrt le ő is, egy szava sem lehet.
2019. okt. 25. 08:13
 2/62 anonim ***** válasza:
22%
A 3egyéjszakas a meredek.Ribi vagy.
2019. okt. 25. 08:20
 3/62 anonim ***** válasza:
45%
Az őszinteség mindig ezt eredményezi egy nő esetében. Ne beszélj az egyéjszakásokról senkinek. Általánosan elfogadott, hogy 32 és 42 éves korodban is azt mond, három férfi volt az életedben. Az őszinteség fontos egy kapcsolatban, sőt az alapja mindennek, de a szexuális életed kivétel.
2019. okt. 25. 08:24
 4/62 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy ribi.
2019. okt. 25. 08:36
 5/62 anonim ***** válasza:
61%

Én 24 leszek hamarosan, és eddig 6 sráccal fekudtem le, amiből csak 3 volt kapcsolat, a többit is ismertem, tehát nem random emberek voltak, de egyszerűen csak így alakult.

Nem tudom, miért hiszik azt sokan, hogy ha lefekszel valakivel, akkor abból feltétlenül évekig tartó kapcsolat lesz. Simán lehet olyan, hogy pl. csak a srác csak ennyit akart, és előtte meg hulyitett, vagy csak rajottok, hogy nem illettek igazán össze, és nem működik, bármi lehet.

Másrészt sokszor évek is eltelhetnek, mire az embernek lesz egy normális párkapcsolata, addig meg pusztuljon meg a szexhianytol, csak azért, mert nő?

Ne foglalkozz az ilyenekkel. Én több olyan sráccal is ismerkedtem már, akik egyáltalán rá sem kérdeztek a múltamra, hiszen úgyis a jelen számít.

2019. okt. 25. 08:42
 6/62 anonim ***** válasza:
56%

Ne törödj a sok hülyével

szex az alap ha neked 40 pasid let volna te akkor is te lennél

2019. okt. 25. 08:43
 7/62 anonim ***** válasza:
13%
22 éves korodig öt pasi? Hmmm...relatív, de az egyéjszakásokról tényleg jobb ha hallgatsz. Egyébként is ez legyen mindenkinek magánügye. Nem ilyekor kell őszintének lenni.
2019. okt. 25. 08:45
 8/62 anonim ***** válasza:
67%

Az ilyen barmoktol gyorsan meg kell szabadulni.

Nincs semmilyen "multad".

2019. okt. 25. 08:47
 9/62 anonim ***** válasza:
80%
most döntsétek el, hogy hallgasson a ribi múltjáról, vagy örüljön, hogy megszabadult tőlük :D
2019. okt. 25. 08:49
 10/62 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen mindegy ki mit gondol rólad, a kettős mérce az, ami miatt kerülni kéne a pasit. Mi az, hogy szükségletei vannak?? 😀😀😀😀 Mintha vécézésről beszélne,kicsit nonszensz. Á, szerintem nem százas.
2019. okt. 25. 08:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!