Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyi férfival volt dolgom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi férfival volt dolgom és máris egy olcsó ribnak tartanak?

Figyelt kérdés

Nem voltam sok emberrel szerintem. Persze ez relatív (mindenkinek máshonnan kezdődik a sok)

22 éves vagyok és eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Az első 15-től 17ig tartott. Ekkor volt az első barátom. Utána 19-21 éves koromig voltam együtt egy kicsit nálam idősebb férfival. Ő 5 évvel volt nálam idősebb.

Ezenkívűl 3 kalandom volt. Kizárólag 1 éjszakások és csak akkor amikor szingli voltam.

És akivel ismerkedtem jelen esetben csak 2 sráccal. Azok a sokadik találkozás után rá kérdeztek erre is. Sőt, elég sok mindenre még. Elmondtam őszíntén és mindketten r...ncnak tartanak. Elhordtak mindennek!! De tényleg mindennek. Hogy az értékrendünk nem egyezik. Ez nem fér bele. Milyen életet élek stb. Én még csak nem is mondhattam semmit és sosem kezdtem el mocskolódni vagy bántottam pl az egyiküket a múltja miatt. Mert 1) nem zavart, 2) az akkor volt 3) bíztam volna az illetőben ha összejövünk. Ő majdnem 7 évvel idősebb nálam és sok nővel volt dolga elmondása szerint. De ő férfi..és neki szükségletei vannak. Most is, de ő már megváltozott neki komoly kapcsolat kell. Erre teljesen kioffolt engem.

Most komolyan ennyire hátrányba kerülök a múltam miatt?

2019. okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
67%
Sose értettem mi ez a begyöpösödött gondolkodás mód. 3 kaland semmi főleg, hogy rendes kapcsolataid is voltak mellette.
2019. okt. 25. 10:35
 22/62 anonim ***** válasza:
67%

Off: szeretem, mikor férfiak elhasználtnak mondanak egy nőt, aki egyszer szexelt 10 emberrel, de azt nem, aki a párjával éveken keresztül majdnem minden nap kefél. Na mindegy.

Azok, akik csak a volt partnerek számában tudják mérni a másikat, nem normálisak. Nem attól leszel ribi, hogy volt két jó kapcsolatod, amiben normálisan viselkedtél a pároddal, ha ő is veled és amíg együtt voltatok, szeretted és eszerint cselekedtél mellette és a háta mögött is. Attól sem leszel ribi, hogy fiatalon nem vol elég önismereted megtalálni a megfelelőt és fenntartani egy kapcsolatot, aminek talán nem is volt értelme, csak az elején nem tudtad. Az ember ezekből szerez tapasztalatot magáról és az igényeiről is.

Attól sem leszel ribi, hogy kicsit háttérbe helyezted a komoly kapcsolatokat és kicsit sodródtál az árral, kipróbálva egy más életformát. Nem leszel ribi attól, hogy nem szűzen mész az utolsó kapcsolatodba és attól sem, hogy nem csak kapcsolatban szexeltél, mikor épp nem volt senkid.

Ribi attól leszel, ha ezek nem vezetnek sehova és képtelen vagy átértékelni, helyén kezelni a helyzetet. Attól leszel ribi, ha semmi sem szent neked és valami belső probléma miatt csak húsként tudod magad dobálni. Illetve ha halvány fogalmad sincs arról, milyen szeretni valakit és hűségesnek lenni hozzá, erre pedig nincs és soha nem is volt igényed. Vagy ha úgy váltod a sokadik párod, mint a fehérneműt, mert képtelen vagy magasabb szintre kerülni és ugyanolyan naiv és felületes vagy, mint 16 évesen, kamaszos elképzelésekkel a szerelemről.

Szerintem.

Ne legyünk már képmutatóak, az itt vergődő emberek szekrényéből is hullanának ki szép számmal a csontvázak, hiába voltak akár csak egy emberrel. Vagy eggyel sem. Inkább legyél többel, de velük érezd jól magad és fejlődj, minthogy kitarts valaki mellett, aki csak rombol vagy egyedül bolyongj a következő kapcsolatodig önmegtartóztatva és elzárkózva mindentől, hogy aztán majd kiéletlen vágyakkal befásulj újra valaki mellett.

0 és 30 ember között szerintem teljesen mindegy a szám, egy huszonéves esetében. Fölötte el lehet esetleg gondolkodni, hogy nem csak valaminek a tünete ez a mindenki után kapkodás meg mindenkire rárepülés, mert sajnos a kötődési probléma és a szexuális partnerekben való önbizalomkeresés nem ritka... Azután sem a ribiségen sem kell agyalni, hanem inkább a mentális problémákon.

Ps: kicsit vagyok idősebb, hasonló számokkal. A párom tudja, mitöbb, többre is tippelt, mikor először beszéltünk erről. Volt pár hülyeségünk korábban, de senkinek sem ártottunk vele. Most itt vagyunk egymásnak, ezt az életvitelt választottuk, mert a komolytalankodást meguntuk és ugyanúgy képesek vagyunk egymással hűségesek lenni és mindent megadni egymásnak, mintha az nem lett volna. Sőt, talán így, hogy nem maradt bennünk semmi, még jobban. Egyikünk jelleméből sem vettek el ezek a dolgok, mindig is tudatosan, felelősségteljesen és nyílt lapokkal csináltuk, amit csináltunk.

2019. okt. 25. 10:36
 23/62 anonim ***** válasza:
56%
Úgy imádom, hogy a nők osztják az észt, hogy a férfiaknak mi alapján kéne dönteniük... Basszus, a mi dolgunk, nem? Neked jogod van megdugatni magad a fél várossal, nekünk meg jogunk van ezért nem összejönni veled ezért. Ennyi.
2019. okt. 25. 10:52
 24/62 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a számok alapján nem vagy r.i.b.i. Ha korrektül bántál el az egyéjszakásaid, előre tisztázva a dolgokat, semmi baj nincs.

Inkább most legyenek kalandjaid, mint később.

Ja és osztom a véleményt, hogy pasit csak mértékkel érdemes beavatni a részletekbe, mert vagy az lesz, hogy elítél és kioffol, vagy pedig féltékenykedik a hátralevő kapcsolatotokban. Persze biztos lenne, aki helyén tudja kezelni, de szerintem nem érdemes feleslegesen kelteni a feszkót, főleg ha komoly kapcsolatot akarsz az illetővel.

A két barátot persze ne hallgasd el.

2019. okt. 25. 11:17
 25/62 anonim ***** válasza:
75%

#23 Már bocs, de te nem tudsz olvasni? Vagy szövegértelmezési problémáid vannak?

Gondolom a kérdezőnek nem pusztán az a problémája, hogy nem döntöttek mellette a férfiak, hanem az hogy ilyen degradáló jelzőkkel illetik. Nem kell együtt lenned senkivel, de akkor miért kell mocskolódni?

2019. okt. 25. 12:39
 26/62 anonim ***** válasza:
68%

Belefutottál egy pár szűklátokörű egyszerűbb pasiba.

Olyan dolgok miatt ítélkeznek és mocskolódnak amik egyáltalán nincsenek kihatással az ő életükre.

2019. okt. 25. 12:55
 27/62 anonim ***** válasza:
30%

Légy szíves ne te mondd meg nekem, hogy irigy vagyok-e vagy sem. Éppenséggel nekem volt lehetőségem a "fél várost végigk**rni" csak tudod nem mindenkinek ennyiből áll az élet. Ne magadból indulj ki. 22 évesen öt ember nagyon sok. Tudod miért nem sok? Mert amúgy 22 évesen már jó páran jócskán túl vannak 10 férfin, ahhoz képest a fele tényleg nem sok, de önmagában igen is sok.

Ha felnőtten állnál a témához, akkor nem azzal kéne foglalkozni, hogy ki miképp viselkedik, kiállít kettős mércét. Ha más hülye, akkor mi is felmentve lehetünk hülyék? Ha férfiak végig k**rják a nőket, akkor a nők is nyugodtan lehetnek r**ancok?

Nem azért nem fekszem le össze-vissza mindenkivel, hogy így mások elvárásait kielégítsem vagy éppen ellent menjek a többieknek. Ön-ön magamért. Azért, mert úgy gondolom van annyi tartásom, hogy kibírjam ha 1-2 évig nem dugom lyukba a farkam. Azért, mert úgy gondolom, hogy ne csak azért kelljen egy nő, mert a két lába között p**ci van. S ami azt illeti, nagyon kevés a rendes nő, aki nincs elszállva magától, akit ne dugtak volna már végig rohadt sokan, akinek lennének gondolatai. Olyan férfi is alig akad, akinek az agy tündököl, nem pedig a heréi. Akkor most már én is jogosan lealacsonyodhatok erre a szintre? Mi több legyek rá büszke?

Megint csak nem a másikkal kéne foglalkozni. Az ítélet ettől még helyes. Aztán ezt a csodás jellemet meg kozmetikázzuk hazugságokkal. Egyre jobb.

Sosem értettem, és ha beledöglök sem fogom, hogy miért begyöpösödött valaki azért mert nem csak a dugás körül forog az élete? Ezt egyszer valaki hajlandó lenne leírni? Miért vagyok begyöpösödött, ha úgy gondolom a művészetek, a karrierem, a hobbiaim képviselnek valamit, amit élvezek is, és hasznos szerzek belőle, még az ismeretlennel való dugás, csak fél óra kielégülést jelent, illetve, hogy egy emberre eszközként tekintek, akit használok, hogy orgazmusom legyen. Ezt legyen szíves valaki valahára írja le.

Megint mutogatás. Mindig mutogatás. Csak ne kelljen szembe nézni magunkkal. Mert talán nem a szex mennyiségével van a baj, hanem azzal, hogy eszközként fogyasztjuk már az embereket is. Voltak napok, amikor ismerkedtek az emberek, de az sem úgy volt mint ma. Művelten, sokat beszélgettek, megosztották egymás gondolatait. Most mindenkinek kivan b**zva a félhazug élete facebookra, aztán ha instagrammon megnéztük, hogy jó nő, akkor lehet is tinderen írni, hogy nem jössz át ba**zni. Ez a baj. Az a baj, hogy kvázi nincsenek emberi kapcsolatok már, bezzeg a legintimebb dolgot amit csinálhatunk, azt kötelezően kvázi idegenekkel csináljuk. Ez a baj. Egyébként mint láthatjuk ezt jó pár már intim dolognak sem tartják, mert teljesen kiöltük a lényegét és átment az egész egy torz élvezet tortúrába. Ha a drogfüggőt megvetjük, meg az alkoholistát, a szerencsejátékost, akkor ezt miért nem? Mert ösztön? Mert itt a nagy többség komolyan úgy érzi, hogy még mindig aktuál ha barlanglakó módjára viselkedünk? Fajfenntartás? Hahó, eltelt pár ezer év és egyébként túl vagyunk népesedve, talán ennyi idő alatt illet volna túl nőni ösztöneinken és nem kötelezően hasonulni az állatokkal, akiktől elméletileg pont ilyen elvek miatt kéne különbeknek lennünk. Persze sokatokat az sem zavar már, ha állat. Imádom mikor "férfiak" azzal érvelnek a fékezhetetlen dugás mellett, hogy bennük van az állat. Tehát inkább lesznek primitív, buta állatok, csak ha juthassanak p**cihoz.

Az, hogy valakinek egy ember élvezetet jelent csupán, az beszédes jellemere utal. Az, hogy valaki váltogatja az életében az embereket, megint beszédes jellemere utal. Nem teljesen hülyeség ezeket figyelembe venni. Épp úgy beszédes, mint hányszor drogoztál, milyen gyakran szoktál inni, vannak-e élet céljaid. Tudom, sokaknak nehéz felfogni, de az ember egy összetett jellem, amelynek cselekedetei önmagáról árulkodnak.

Egyébként ellent is mondasz magadnak.

"Ribi attól leszel, ha ezek nem vezetnek sehova"

Az, ha egyéjszakásod van, 30 perc élvezetért, sehova nem vezet.

"Akkor leszel ribi ha ... csak húsként tudod magad dobálni"

Ehhez nem kell belső probléma. Felnőtt ember öntudatában, és ha van egyéjszakása, akkor húsként dobálja magát. "Egyszer mindenki hibázik, mindent ki kell próbálni" Ez nem egyszer, nem kettőször, nem is háromszor történt meg és a kedves kérdező még csak 22 éves. 4 éve került ki a gimnáziumból és egyébként ebben a korban is erősen felelőtlen és gyerek még mindenki. Ettől már csak rosszabb lehet. Ezeket már nem tudja visszacsinálni. Megjegyzem más országokban, nem is számítana még felnőttnek, vagy éppen csak egy éve lett az, de így is k**va messze van ő még a felnőtt léttől. A pedofíliát sem veted meg igaz?

"Ne legyünk már képmutatóak"

Ah, de jó, hogy én megengedhetem magamnak és képmutató sem leszek. Két nővel feküdtem le, soha nem volt egyéjszakásom, bár többször majdnem megtörtént, én viszont képes voltam nemet mondani. Volt nő, akit meztelenül raktam ki az ágyamból, amit nem sok férfi lenne képes megtenni, de számomra sok dolog fontosabb a p**cinál, például a jellemem, fontosabb az élvezetnél az érték amit képes vagyok felmutatni. Úgyhogy nem mindenki gyengül el. A befásuláshoz, az kéne, hogy ekörül forogjon a világ, de mint említettem már, az élet nem egyenlő a p**ci és a farok kapcsolatával, nem egyenlő a szexel és tudod mit, nem egyenlő az élvezetekkel sem, bár tudom szinte mindenki olyan gyenge, hogy bármit megtenne élvezetért. Szerintem néha szenvedni kell, néha meg sz**ul kell érezni magunkat, mert felnyitom mindenki szemét, az élet nem egy mesekönyv derűvel és boldogsággal. Néha rossz, néha jó. Nem kéne elcsalni minden áron.

"de senkinek sem ártottunk vele."

Ez pedig a legnagyobb hazugság, amivel nyugtatgatjátok magatok és eltömitek lelkiismeretetek hangos felkiáltását.

Leginkább azt utálom manapság, hogy emberek képtelenek szégyellni magukat hibáik miatt, és ahelyett, hogy önkritikát tanúsítanának, teljes mellszélességgel és büszkén rakják ki ezen hibáikat, próbálva ezzel eladni, hogy ez nem gyengeség, hanem erős jellem. A sok parasztot persze sikerül megtéveszteni.

Végső soron pedig neked van igazad. Nőknek, férfiaknak bárkinek joga van úgy döntenie, hogy ő ennyit képes felmutatni és ezt képviseli, én nekem meg jogom van azt mondani, hogy ez gyengeség, ez undorító, nekem ez nem kell. Eszerint én nem vagyok férfi. S gondolom akkor nem is nőt keresek, ha nem erre vágyom.

Szólás szabadság van. Engem az degradál, hogy itt egyesek pofátlan módon még biztatják is erre az embereket, nem elég, hogy ők ilyenek, még másokat is rontsunk meg.

2019. okt. 25. 13:21
 28/62 anonim ***** válasza:
57%

A volt párom már a kapcsolatunk elején kikötötte, hogy neki mindegy hány pasival voltam együtt csak ne legyen több háromnál. :D Akkor ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, viszont nemsokkal utána kiderült, hogy mekkora hímsoviniszta és kettős mérce szerint gondolkodik a nőkről. Ezért azt tanácsolom neked, hogy az ilyen apró megjegyzéseket érdemes megfigyelni.

Egyénként a véleményem, hogy az erkölcs és az, hogy ki mennyire jó ember egyáltalán nem függ össze a szexuális partnerek számával.

2019. okt. 25. 13:22
 29/62 anonim ***** válasza:
31%

> mekkora hímsoviniszta és kettős mérce szerint gondolkodik a nőkről

Na ja, azt elvárni hímsovinizmus, hogy a nő ne legyen egy ribi. De az, hogy a pasi legyen magas (miközben te alacsony vagy), legyen vezető beosztású (miközben te irodista vagy), ilyen és olyan expresszív, sikeres és menő (miközben te szürke egér vagy), az nem sovinizmus. Nem, azok igények, amihez jogod van!

Ezzel egyébként egyetértek. Jogod van bármilyen igényeket támasztani. És tetszik, nem tetszik, a férfiak többségének fontos, hogy ne legyél egy ribi. A kiéhezett lúzereket persze nem érdekli, de sokakat igen. Ha hazugsággal kezdesz egy kapcsolatot, pláne másokat is erre biztatsz, akkor meg még szar ember is vagy.

2019. okt. 25. 13:31
 30/62 anonim ***** válasza:
76%

Ha nő vagy: Minden férfi hímsoviniszta és minden nő tökéletes.

Ha férfi vagy: Minden nő feminista r**banc és minden férfi tökéletes.

Mindkét nem pontosan ugyanazt csinálja és kikéri magának a kettős mércét. Nevetségesek vagytok.

2019. okt. 25. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!