Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintik egyesek az alap, normális emberi tulajdonságokat hatalmas érdemnek a társkeresés során?
Többször látom, hogy valaki azzal érvel, hogy milyen kedves, aranyos, törődő, barátságos ember... Miért vannak emberek, akik ezzel jóformán hencegnek? Miért kellene ettől hátast dobni és összejönni valakivel?
Eleve nem értem a koncepciót sem. Aki mindenkivel ilyen, az elfogy előbb-utóbb. Másrészt az emberek többségét az udvariasságon kívül egyáltalán nem érdekli, hogy egy idegen hogyan pitizik neki. Az emberek csak bizonyos emberek kedvességének és szeretetének örülnek, ez viszont már a második lépés szerintem egy kiegyensúlyozott ember esetében. Először kell az is, hogy valaki vágyjon erre a szeretetre anélkül, hogy érzelmileg a padlón lenne és csak azért kellene neki, mert "needy".
Én nem tudnám magam ezekkel a szavakkal jellemezni például. Pedig udvarias vagyok és semmiképpen sem bunkó. Viszont nem akarok válogatás nélkül mindenkinek adni magamból, különben elfogynék (és talán az sem tudná értékelni, aki számomra különleges személy, ha mindenkivel ezt játszanám, akkor is, ha nem is ismerem).
Tulajdonképpen miért pozitív tulajdonság, ha valaki kiszolgál boldoggboldogtalant?
Nem akarok ünneprontó lenni, de pl a 6-os válasza miért 100%-os? Mennyire válaszolta meg a kérdést? Mi a válaszában a hasznos?
Komolytalan az oldal...
2-es.
"Amit figyelj meg: ezek a "kedves, rendes" fiúk MINDIG azt irigylik, aki megveri, megcsalja és megalázza a nőjét, és mégsem hagyja el. Pont azért, mert valójában ő is ilyen, és erre vágyik, hogy nyíltan alázhassa a nőjét, minden vélt és valós sérelemért rajta állhasson bosszút. De amikor kezdi kimutatni a valódi énjét, akkor őt elhajtják a nők.
Jellemzően nincs egy barátjuk se, a kolléganőik kimondottan kerülik őket, mert egyáltalán nem kedvesek."
Még jó hogy nem általánosítasz! :D Persze ez alól ki akartál bújni, hogy akinek nem inge...
Valójában sok férfit az zavar, hogy ők a normális értékrendjükkel nem találnak nőt. Itt a miértek nem számítanak. Az, hogy te egy elfojtott pszichopatát látsz bennük, csak a te lelkivilágodat tükrözi.
Egyébként a százalékok nevetségesek ezen az oldalon, mivel azt látom, hogy van egy sereg olyan nő itt, aki valamiért frusztráltak, de olyan aranyosan és igazságosan próbálják meg feltüntetni a véleményüket, hogy olvadoznak egymástól. Aztán van a sötét oldal, a lúzer férfiak. Ők az elkeseredésükből írnak úgy, a miértek ugyancsak lényegtelenek. Főleg egy anonym oldalon.
Én arra lennék kíváncsi, hogy valóságban ki milyen az életben? Akár külsőleg, akár viselkedésileg. Mert az 100% hogy itt mindenki kimondja a véleményét, mindenki túltolja a pszichót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!