Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött tényleg nehezebb a társkeresés?
Viszonylag egyszerű a dolog. A korosztályunkba tartozó nők jelentős része egyszerűen foglalt. Náluk már a házasság, gyerek jórészt befigyelt.
Nem te romlottál el, csak konstatálni kell, hogy új játékosok nagy számban a fiatalaok közt vannak.
A munka fáraszthat, feldobhat, abszolút nincs rá örökérvényű elmélet.
Én is így jártam, de nyugi, nem kell feladni.
A 20on párévesek körében még van keresnivalónk,
én úgy látom.
"Mindig voltak csajok,barátnők szerelmek szeretők"
Itt a probléma. Egyet se becsültél meg csak dugtál. Ahogy a legtöbb mai fiatal :)
Ennyi. Sokan fognak még erre a sorsra jutni, ha ez megnyugtat.
Ha van jo kulso,akkor az ember at megy az első rostán.Vagy is az elso pozitv benyomás meg van.Ferfiaknal a pénz sem egy elhanyagolhato dolog.
30 evesen epp hogy a fiubol ferfi lesz.A nők mennek ki felé a jo formájukbol. De ez emberfuggő.Aki jo karban van tartva,akkor annak nincsenek ilyen problemái.
Megnyugodhatsz: nőként is pont ugyanolyan nehèz.
Ha azt vesszük, hogy 20 évesen elèg volt, hogy elfagyizgatunk, elmozizgatunk, ès elegendő volt a fizikai vonzalom, 30 évesen pedig már családot szeretnénk, amihez szükség van mindkèt oldalról szilárd egzisztenciàra, törekvésekre, hogy előrèbb jussunk, megbízhatóságra, felelősségtudatra, akkor igen, magasabbak lettek az elvárások.De ez így normális.
Az, hogy ezeknek nem tudsz/akarsz megfelelni ennyi idősen (nyugi, elèg sok férfitársad sem sajnos, úgyhogy nem vagy egyedül), az a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!