Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölött tényleg nehezebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött tényleg nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
Tegnap ittunk egyet azzal a sráccal aki 20-25éves koromban legjobb haverom volt felidéztük a múltat. Arról eszembe jutottak a régi barátok a fiatalságom( 17-28 éves korom). Mindig voltak csajok,barátnők szerelmek szeretők. 29 éves korom óta nem volt komoly kapcsolatom , mást is egyre nehezebb összehozni. Női igények lettek magasabbak? Én romlottam el? Barátok hiányában kevesebbet mozdulok ki? Munka jobban lefáraszt?? Más is járt így?? Mi lehet az oka?-hogy lehetne visszatérni oda ahonnan leszakadtam?

2019. okt. 22. 23:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#2es ! Ma reggel pont hozzá akartam kommentelni,amit te írtál. Annyi kiegészítéssel,hogy ha megtetszik valahol egy lány/nő. Fb-n kiderűl,hogy férje és vagy gyereke(i) vannak. Talán külön kérdés lehetne,de akkor lehet hogy egy kisfiútl vagy kislány is jár majd a kapcsolathoz??
2019. okt. 23. 07:55
 12/15 A kérdező kommentje:
#5ös és 8as. Voltak az életemben disco tündérek, party angyalok. Ők döntöttek a változatos élet melett. Nekem akkor elég volt egyszerre egy. Buliztunk,kirándúltunk,moziztunk 1-2 vagy csak fél napig együtt voltunk aztán 1-2hétig nem is találkoztunk. Nem dugtam halomra a csajokat csak volt akivel nem lehetett többet ,volt aki annyit akart csak.
2019. okt. 23. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit nehezebb..., keserves!

:-(

45f.

2019. okt. 23. 08:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb. Kevésbé tud (vagy hajlandó) változni az ember, magasabbak az igények, ("én márpedig eleget szenvedtem úgyhogy ha engem akarsz, meg kell felelned minden feltételemnek"), "nem vagyok hajlandó semmilyen kompromisszumot kötni", meg az ebből adódó gondok. Sokan keresgélnek és a "minden szempontból tökéletest" keresik, aki sose fog eljönni.
2019. okt. 23. 08:27
 15/15 anonim válasza:
58%
Èn nem megyek ki a formàmból, fiatalabbnak is nèznek,huszonèvesnek....Hiszonèves,vagy 30 elejiekkelismetkedem de mindegyik dugni akar csak ,35 pluszosokkal mem is kezdek ,sajnos a fiatalabbak tetszenek meghàt a 35 pluszosok is szexet akarnak csak vagy gyerekük is van ami termèszetes, de nekem kizàró ok mert èn sajàt gyereket sem akarok.De amugy....az a baj hogy vagy sokkal fiatalabbnak vagy sokkal idősebbnek èrzem magam a koromnàl....:( Nem stimmel semmi sem.N
2022. márc. 18. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!