Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen, negatív gondolkodású emberek miért akarnak nőt?
Megfigyeltem, hogy akik itt sírnak az oldalon, rendszerint pesszimisták is. Nincs motivációjuk, inkább csak panaszkodni akarnak. A kommentjeikből olyan erős negativitád árad, hogy még csak nem is szívesen olvasom.
Miért akarnak egyáltalán ezek nőt? A fiatal lányok többsége nagyra tör, mit tudnának kezdeni egy ilyen szerencsétlen halmazzal? Én még csak nem is haverkodom velük, miért panaszkodnak akkor, hogy a nők nem akarják széttenni nekik a lábukat????
Az írásod nagyobb részébe nem kívánok belekötni, igazad van, de...
"A fiatal lányok többsége nagyra tör"
Azért ez így nem teljesen igaz, ugyanolyan mértékben jelen van közöttük is a pesszimizmus és a sikertelen gondolkodás, csak nem olyan feltűnő a számodra és itt gyakorin például nem sokkal fogsz találkozni.
Illetve sok férfi aki kizárólag a hormonjaival gondolkodik lazán elnézi ezt, mert... tudjuk miért :D
Én azt vettem észre, hogy a fiatal nők többsége igenis nagyra tör: mindegyik diplomát akar, sok pénzt keresni, utazgatni, stb.
Ott van példának a húgom. Ő fiatalabb mint én, de már lakásvásárlás előtt allnak a férjével, sokkal sikeresebb, mint én.
Jó igen, ebben igazad van, a tervek listájának se vége se hossza, csak aztán mi lesz belőle? Van akinek összejön, de legalább ugyanannyinak pedig nem. Ez egy ilyen játék.
Azokat az eseteket pedig a "nem érvényes" kategóriába teszem amikor a férje által éri el ezeket. Az nem egészen fair azokkal szemben akik csak simán maguktól.
Nem jó látod kérdező.
Kezdetben az ő felfogásuk is pozitív, de a sorozatos kudarcélmények, visszautasítások hatására fokozatosan leépül az önbizalmuk.
Mikor n+1edik nő is elhajtja, mert egyszerűen ronda, (ráadásul még szerencséje sincs) akkor elmegy a kedve az egésztől és inkább nem is kedzeményez már, mert nem látja értelmét.
Az amit te látsz, hogy itt sírnak gyk-n csak ezek után jön.
Ok-okozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!