Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikertelen, negatív gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen, negatív gondolkodású emberek miért akarnak nőt?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy akik itt sírnak az oldalon, rendszerint pesszimisták is. Nincs motivációjuk, inkább csak panaszkodni akarnak. A kommentjeikből olyan erős negativitád árad, hogy még csak nem is szívesen olvasom.

Miért akarnak egyáltalán ezek nőt? A fiatal lányok többsége nagyra tör, mit tudnának kezdeni egy ilyen szerencsétlen halmazzal? Én még csak nem is haverkodom velük, miért panaszkodnak akkor, hogy a nők nem akarják széttenni nekik a lábukat????

2019. okt. 23. 11:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Az írásod nagyobb részébe nem kívánok belekötni, igazad van, de...

"A fiatal lányok többsége nagyra tör"

Azért ez így nem teljesen igaz, ugyanolyan mértékben jelen van közöttük is a pesszimizmus és a sikertelen gondolkodás, csak nem olyan feltűnő a számodra és itt gyakorin például nem sokkal fogsz találkozni.

Illetve sok férfi aki kizárólag a hormonjaival gondolkodik lazán elnézi ezt, mert... tudjuk miért :D

2019. okt. 23. 11:14
 2/23 anonim ***** válasza:
16%
Tehát aki szegény,és ronda az nem ember? Te is aztán értelmes vagy. Fogadjunk hogy egy aranyásó nő vagy? Azok beszélnek így.
2019. okt. 23. 11:14
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
Én azt nem értem, hogy egyáltalán bárki miért akar nőt. Prostizni olcsóbb, emellett nem kell egész nap elviselni a hisztijeit, nem kell elköteleződni mellette, nem utolsó sorban pedig kisebb eséllyel ver át.
2019. okt. 23. 11:18
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Mert azt hiszik, hogy minden problémájuk abból ered, hogy nincs nőjük és ha hirtelen lesz, akkor az majd hirtelen meggyúgyítja a mentális problémáikat. Az eszükbe se jut, hogy egy nem így műküdik és előbb kéne rendbetenniük magukat minthogy egyáltalán elkezdjenek párkapcsolatokon gondolkodni..
2019. okt. 23. 11:18
 5/23 A kérdező kommentje:

Én azt vettem észre, hogy a fiatal nők többsége igenis nagyra tör: mindegyik diplomát akar, sok pénzt keresni, utazgatni, stb.

Ott van példának a húgom. Ő fiatalabb mint én, de már lakásvásárlás előtt allnak a férjével, sokkal sikeresebb, mint én.

2019. okt. 23. 11:19
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván mindenki akar társat normál esetben, de az ilyen embereknek érdemes előbb a szemléletmódukon változtatni. Főleg, hogyha férfi, mert a nők kevésbé nézik el a panaszkodást. Volt egy lány, akivel jártunk pár hónapig, sokat panaszkodott,nem olyan munkát csinál,mint amit szeret, sok barátjában csalódott,nincs kedve ilyen-olyan programhoz stb. stb., én mindig figyelmesen végighallgattam, és tanácsokat adtam neki,meg segítettem,ahol tudtam, aztán amikor én kerültem nehéz helyzetbe, akkor rideg és lekezelő lett velem,jól le is szúrt, hogy 'mit panaszkodom'. Jobbnak láttam szakítani vele.
2019. okt. 23. 11:21
 7/23 anonim ***** válasza:
53%

Jó igen, ebben igazad van, a tervek listájának se vége se hossza, csak aztán mi lesz belőle? Van akinek összejön, de legalább ugyanannyinak pedig nem. Ez egy ilyen játék.

Azokat az eseteket pedig a "nem érvényes" kategóriába teszem amikor a férje által éri el ezeket. Az nem egészen fair azokkal szemben akik csak simán maguktól.

2019. okt. 23. 11:22
 8/23 anonim ***** válasza:
27%
Jô, akkor csak a Tökös Tsávôknak legyen, akik egy rèsze tönkreteszi őket.
2019. okt. 23. 11:33
 9/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem jó látod kérdező.

Kezdetben az ő felfogásuk is pozitív, de a sorozatos kudarcélmények, visszautasítások hatására fokozatosan leépül az önbizalmuk.

Mikor n+1edik nő is elhajtja, mert egyszerűen ronda, (ráadásul még szerencséje sincs) akkor elmegy a kedve az egésztől és inkább nem is kedzeményez már, mert nem látja értelmét.

Az amit te látsz, hogy itt sírnak gyk-n csak ezek után jön.

Ok-okozat.

2019. okt. 23. 11:54
 10/23 anonim ***** válasza:
86%
Ez jó kérdés. Sőt: miért élnek egyáltalán? Mi a f..zt rongálják a sikeres, csillogó mosolyú, POZITÍV emberek levegőjét? Az összeset eutanizálni kéne, az ilyenek ne akarjanak szaporodni, lélegezni, élni!
2019. okt. 23. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!