Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet nála esélyem, ha én negatív gondolkodású vagyok?
Ezt írta nekem:"Van egy kb 10 hanganyagom a pozitív gondolkozásról a számodra, majd elküldöm."
És aggódom h a negatívitásom miatt esélytelen hogy összejöjjünk.Mit tegyek hogy belém szeressen?
Őszintén fiúk, ti összejönnétek olyan lánnyal, akiből sugárzik a megkeseredettség, a negatív gondolatok? Vonzó egy örökké búslakodó nő?
Mit vártok tőlünk nőktől, hogy szánalomból járjunk veletek, hogy jobban érezzétek magatokat? Tényleg?
Mondjuk érdekeln, ha ez így van akkor az ilyen negatív, pesszimista és mgkeserdett karakterek miért imádják a nők ennyire? (Piton professzor, b***s anime szerepők stb)
#3: értelmeztem, köszönöm. Nyilván nem csak úgy viccből küldene pozitív gondolkodásról szóló hanganyagokat az illető a kérdezőnek.
#4: Pitont én is szeretem, de csak mint karaktert. Egy ugyanolyan személyiségű férfival nem tudnék mit kezdeni. De mint karakter, ő a kedvencem a sorozatban, és hadd ne fejtsem ki, miért, elég hosszú lenne. :D
A negatív gondolkodásmód nem vonz senkit.
Nem véletlenül akar küldeni videót, ami pozitív hozzáállásra sarkall... Gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!