Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne egyszerűbb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne egyszerűbb vagy nyíltabb ha a gyakorikerdesen kinn lenne egy kis profil képpel, nev nem kellene?

Figyelt kérdés
Nyíltabb oszintebb egyszerubb
2019. okt. 23. 10:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A profilkèp helyett egy csimpánz kèpèt tennèm ki.
2019. okt. 23. 11:34
 22/29 A kérdező kommentje:
Csimpánz tudom ki lehetsz az!;)
2019. okt. 23. 11:57
 23/29 anonim ***** válasza:
Már ha csak nicknameet muszáj lenne használni én nem használnám tovább az oldalt. Jó ötlet trollok ellen, de annál rosszabb a normál felhasználók ellen. Gobdolj bele, ha valaki sok (normális) kérdést tesz fek, azt kis kutatás után könnyen felismernék. Én tettem itt fel olyan kérdést amihez nicknevet sem vállalnék fel, mert szégyenlem a dolgot. A trollokkal a gond hogy a normál kérdezők helyett mindenki velük foglalkozik... de kérdem én, miert? Miért kell egy nyilvánvalóan troll kérdés alatt több száz kommenten át vitázni? Aztán szidni a trollokat. Ha nem kapnának ennyi figyelmet akkor nem lenne nekik érdekes. Persze itt is előjön az "akarunk valamit, de nem teszünk semmit, ínkább mástól várjuk a megoldást" effektus.
2019. okt. 23. 12:13
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

20.

Mert sokszor elég bőbeszédű lenne egy-egy emberrel kapcsolatban, a véleményét olvasva az, hogy hogy néz ki, hány éves, stb.

2019. okt. 23. 12:44
 25/29 anonim ***** válasza:

"Nem lenne egyszerűbb vagy nyíltabb ha a gyakorikerdesen kinn lenne egy kis profil képpel, nev nem kellene?

Nyíltabb oszintebb egyszerubb"

- Nem lenne sem nyíltabb, sem őszintébb, sem egyszerűbb. ;) Sőt!

Már a felvetés is nonszensz. Az oldal pont erre épül, hogy ANONIM, és bármit megkérdezhetsz őszintén, nyíltan, egyszerűen. Amit máshol arccal, névvel, nem tennél fel, itt meg van rá a lehetőséged.

Ha ez megszűnne, akkor semmi értelme nem lenen az oldalnak, az alapvető funkcióját venné el. :)

Trollkodás ellen meg elvileg a moderátorok a megoldás, lehet jelentgetni és opciót is választani, és majd ők lerendezik ( vagy nem). Sajnos egy anonim fórumon ezzel együtt kell élni.

(Btw, olyan névvel és olyan kamu facebook profillal is be tudok jelentkezni én is, amin ha akarnék bőven trolkkodhatnék kedvemre. Szóval ilyen szempontból sem sok értelme van, nem nagy dolog ám kamu facebookkal válaszolgatni, elég megnézni azokat a hírportálokat, ahol pl facebook-os kommentelés van engedélyezve. Ha látod, tudod miről beszélek.) ;)

Az internettel együtt kell élni, vagy ha ez nem megy, akkor még az is jobb,ha nem használja, aki nem tudja helyén kezelni, de komolyan.

2019. okt. 23. 18:40
 26/29 A kérdező kommentje:
De ebből az következik hogy lehet annak se tenned fel eloben a kerdest akire tartozik...
2019. okt. 24. 13:41
 27/29 A kérdező kommentje:
Mert a választ megtudod csak nem az adott alanytol akire a kerdest vonatkozik.
2019. okt. 24. 13:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, vedd már figyelembe hogy nem csak ez a topik létezik. Másik topikban mennyire állna helyet az elméleted?
2019. okt. 24. 17:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Oké értem igazad van
2019. okt. 24. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!