Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne egyszerűbb vagy nyíltabb ha a gyakorikerdesen kinn lenne egy kis profil képpel, nev nem kellene?
Élőben sok kérdést nem mernék feltenni, amit itt anonim módon igen és nem azért mert trollkodok.
Bár idővel rájöttem, hogy pszichológussal jobban járnak.
Jó ez a fórum, mármint tudomány témakörben sokat segítenek, mentális egészség témakörben is kaptam építő jellegű tanácsokat, amik be is jöttek. Sőt még itt "társkeresési problémák" topikban is összehozott a sors olyan nővel, aki elég sokat tudott segíteni privátban.
Viszont:
1) ez nem társkereső topik
2) tudni kell kezelni a válaszokat, mert könnyen depressziót okozhatnak, vagy önértékelési problémákat.
Ha valaki ezt a kettőt felismeri, akkor igen is hasznos topik.
Az igazából nem az oldal hibája, hogy nem megfelelően használják, és részben elment fórum irányba, részben szétverik a trollok.
Az az oldal hibája, hogy engedi ugyanazt 3-4 kérdést feltenni, vég nélkül, ugyanannak a pár embernek, és nem gyomlálja ki azt, aki trollkodik.
Így aki normális volt, már nincs itt, maradtunk mi. 😉
A kötelezően kiírt nicknevet én is támogatnám! Sőt, én tovább is mennék! Ha ráklickelnél/tappolnál a felhasználó profiljára, akkor ott láthatnád, hogy milyen topikokat nyitott meg (extra feature, hogy hol és mit szólt hozzá)! Ezzel lehetne talán redukálni azokat a problémákat, amiket előttem leírta(to)k. :)
Ezen a kérdésen már én is gondolkoztam korábban, de ebben a virtuális világban simán le tudsz menteni random FB profilokról képeketm, beállítva azt sajátodnak. :(
(ok, kössük FB profilhoz a regisztrációt, ott megint az a problem, hogy simán csinálsz fake profilt a másik kék site-on)
Kép, név, facebook profil... De ez az oldal nem a kamu kérdéseknek lett kitalálva. Hanem ha van kínos kérdésed, azt fel tudd tenni névtelenül.
Ha bevezetnék a fb profilhoz kötést, akkor a maradék normális felhasználó is lelép. Maradna 5-10 incel, akik hamis profilról polírozzák egymás bohócát, hogy mekkora köcsögök a nők.
Akkor miért nem facebook-on beszélgetsz a problémáidról, te nagy okos?-,-
Anonim oldalnak épp ez a lényege, így az értelmét vesztené az oldal, mert facebook-on is lehet amúgy minden marhaságot kiírni profilképpel, minek ehhez gyakori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!