Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne egyszerűbb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne egyszerűbb vagy nyíltabb ha a gyakorikerdesen kinn lenne egy kis profil képpel, nev nem kellene?

Figyelt kérdés
Nyíltabb oszintebb egyszerubb
2019. okt. 23. 10:05
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Latom azért itt is vannak trollok.n
2019. okt. 23. 10:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Élőben sok kérdést nem mernék feltenni, amit itt anonim módon igen és nem azért mert trollkodok.

Bár idővel rájöttem, hogy pszichológussal jobban járnak.

Jó ez a fórum, mármint tudomány témakörben sokat segítenek, mentális egészség témakörben is kaptam építő jellegű tanácsokat, amik be is jöttek. Sőt még itt "társkeresési problémák" topikban is összehozott a sors olyan nővel, aki elég sokat tudott segíteni privátban.

Viszont:

1) ez nem társkereső topik

2) tudni kell kezelni a válaszokat, mert könnyen depressziót okozhatnak, vagy önértékelési problémákat.

Ha valaki ezt a kettőt felismeri, akkor igen is hasznos topik.

2019. okt. 23. 10:40
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez kifejezetten rossz lenne.
2019. okt. 23. 10:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Az igazából nem az oldal hibája, hogy nem megfelelően használják, és részben elment fórum irányba, részben szétverik a trollok.

Az az oldal hibája, hogy engedi ugyanazt 3-4 kérdést feltenni, vég nélkül, ugyanannak a pár embernek, és nem gyomlálja ki azt, aki trollkodik.

Így aki normális volt, már nincs itt, maradtunk mi. 😉

2019. okt. 23. 10:45
 15/29 A kérdező kommentje:
Kösz 12es az erőteljes választ hasznos volt
2019. okt. 23. 10:45
 16/29 A kérdező kommentje:
A válaszokat atirja az okostelefon párszot kicserélt de amúgy a valós kérdezio Irja
2019. okt. 23. 10:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

A kötelezően kiírt nicknevet én is támogatnám! Sőt, én tovább is mennék! Ha ráklickelnél/tappolnál a felhasználó profiljára, akkor ott láthatnád, hogy milyen topikokat nyitott meg (extra feature, hogy hol és mit szólt hozzá)! Ezzel lehetne talán redukálni azokat a problémákat, amiket előttem leírta(to)k. :)

Ezen a kérdésen már én is gondolkoztam korábban, de ebben a virtuális világban simán le tudsz menteni random FB profilokról képeketm, beállítva azt sajátodnak. :(

(ok, kössük FB profilhoz a regisztrációt, ott megint az a problem, hogy simán csinálsz fake profilt a másik kék site-on)

2019. okt. 23. 11:02
 18/29 anonim ***** válasza:
66%
Én szívesen kiraknám profilképnek a valódi arcom, mert magas vagyok, viszonylag jóképű (fodrászatnak modellkedem!), még sincsenek sikereim a nőknél. Sok idióta, aki azt hiszi hogy csak a külső számít, nagyon meglepődne, ha látná én hogy nézek ki és ahhoz képest mennyire nincsenek sikereim.
2019. okt. 23. 11:04
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Kép, név, facebook profil... De ez az oldal nem a kamu kérdéseknek lett kitalálva. Hanem ha van kínos kérdésed, azt fel tudd tenni névtelenül.

Ha bevezetnék a fb profilhoz kötést, akkor a maradék normális felhasználó is lelép. Maradna 5-10 incel, akik hamis profilról polírozzák egymás bohócát, hogy mekkora köcsögök a nők.

2019. okt. 23. 11:06
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem facebook-on beszélgetsz a problémáidról, te nagy okos?-,-

Anonim oldalnak épp ez a lényege, így az értelmét vesztené az oldal, mert facebook-on is lehet amúgy minden marhaságot kiírni profilképpel, minek ehhez gyakori?

2019. okt. 23. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!