Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy az utóbbi 10-15 évben genetikai genocídium zajlik a férfiak között?
Régebben kevés volt az étel azért nem nőttek ennyien 180+-ra. Most viszont van kaja rendesen úgyhogy lehet nőni ha a genetika engedi.
A maszkulin testalkat meg lehet vonzóbb mert a "megvédeni" képesség látszatát kelti, mint a nőknél a vékonyabb nők a "gyöngédséget, törékenységet" láttatják. Ettől függetlenül egy maszkulin/sportos pasi is lehet harmat gyenge és egy vékony lány is lehet baromi erős.
Értem.
Tehát neked azért nincs nőd, mert alacsonynak gondolod magad.
De amúgy? Minden más rendben van? Pénz? Lakhatás? Külső? Kommunikáció? Farok? Gondolom igen. >:)
Ne haragudjatok nőtársaim, vétkeztem! Vétkeztem, amiért semmibe vettem a paktumunkat, és egy 170 cm magas férfival élek! Amint hazaérünk, azonnal kidobom a kedves, odaadó, törődő, sportos, intelligens (és szvsz helyes, de ez már ízlés dolga), humoros páromat, és megmondom, hogy a női nem összefogott ellene és sorstársai ellen, és soha, még csak meg se próbáljon párt találni utánam!
Kérdező, te nagyon megborult vagy agyilag :D Hidd el, nem a magasság az oka, amiért nem foglalkoznak veled a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!