Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb módszer az önbizalom növelésére?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs és így nem merek kezdeményezni lányoknál. Borzalmas így élni.

2019. okt. 22. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Előbb vagy utóbb, úgy is a saját lábadra kell állni. Jobb elkezdeni minél hamarabb. :D Az elején nem lesz könnyű, viszont pozitív hatással lesz rád ha önállósodsz. A lehetőségeid adottak. Hajrá! :D

2019. okt. 22. 15:38
 12/18 A kérdező kommentje:
de még azt is megtehetném vagy 10 évig hogy maradok nagyjából, viszont mondom ha annyit dob önbizalmon önállósodás meg kellene tennem külön válni, még ha kényelmetlen is a gondolat.
2019. okt. 22. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Hogy olyan dolgokkal foglalkozz az életedben, amikben sikerélményeket érsz el. Mit gondolsz, miért sportolunk, alkotunk, tanulunk annyian? Sok embernek a "can do" hozzáállás adja az önbizalma alapját. Nekem is. Belevágni valami újba, ami érdekes nekem, kipróbálni magam benne, rájönni, hogy van bennem potenciál és meg tudom csinálni és egyben kipipálni valamit, amihez ha még nem is értek, tudok róla beszélni, gondolkodni és több emberrel szót érteni. Némelyik ilyen húzásnak egy jobb test az eredménye. Némelyiknek egy magasabb fizetés. Némelyiknek az, hogy leküzdöd magad és egy jobb ember leszel kívül vagy belül. Számomra ezt jelenti az önbizalom: mikor megtapasztalhatom, hogy egy sok dologra képes, hasznos, értékes ember vagyok, akit hol szakmailag, hol emberileg ismernek el, hol pedig az utcán nézik meg ellenkező neműek.
2019. okt. 22. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Attól még nem lesz "önbizalmad" hogy külön költözöl. Ez a szó amúgy sem jelent igazából semmit... Csak egy kitaláció, arra hogy burkoltan elmondhassák a kedves nők, hogy valójában egy kissé bunkó és egoista, nagydumás, kigyúrt, izmos fazonra vágynak, akinek rendben van az anyagi helyzete is. Az sem baj, ha ennek a hapsinak csak 2-3 dugásra kellenek, akkor is ő lesz a befutó előbb vagy utóbb. Lehet, sőt biztosan járnak átlagos, vagy ettől gyökeresen eltérő férfiakkal is, de ha egy ilyen típus feltűnik a színen, szinte biztosan nyerő lesz...
2019. okt. 22. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Pia, éjszakában egy kis lottyel a fejedben amitől nem vagy részeg, de már nem is vagy gátlásos, aztán ha megvan így valakit, utánna talán már nem fogsz felni többet egy csajtol.
2019. okt. 22. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Az eddigi válaszokat nem olvastam, a kérdésre válaszolok.

Már közép-, de még inkább hosszútávon a munkában (karrierben) és/vagy a sportban elért sikerek. Az önbizalom a sikeresség jelének van tulajdonítva. Amikor egy nő azt mondja magabiztos férfit akar, az valójában a siker szinonímája tudat alatt. Azoknak a férfiaknak van önbizalma maguktól, akik sikeresnek HISZIK magukat. Ezt a legtöbb embernek ahogy írtam a karrierben és/vagy sportban elért sikerekkel lehet elérnie.

2019. okt. 22. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, a válaszokat olvasva te pl sikeres vagy a karrierben/pénzcsinálásban (már ha te csinálod a sok pénzt) mégsem HISZED magad sikeresnek ebben, ezért önbizalmad sincs.
2019. okt. 22. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiány ellenszere: Olyan helyzetben/helyzetekben kipróbálni magad, amitől félsz.
2019. okt. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!