Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem elsősorban, ti hogy tudtatok túllépni azon, hogy mindig van egy jobb, helyesebb, okosabb, erősebb egyén a környezetetekben, aki esetleg a barátnőtök legjobb barátja, haverja is lehet?
Úgy, hogy létezik a szerelem, megbecsülés és hűség nevű dolog is.
Miután van 6-7 milliárd ember a Földön, szinte kizárt, hogy ne legyen olyan, aki mindenben jobb nálad.
De a szerelem nem is erről szól. Legalábbis aki nem érzelmi agyhalott, annál nem arról szól, hogy folyamatosan keresgéljünk, és az aktuálisat mindig váltsuk le a frissen talált legjobbra. Magamból kiindulva: hiába látnék olyan nőt, aki szebb, szexibb, okosabb, stb. mint a barátnőm, eszembe nem jutna lecserélni. Mert a szerelem nem erről szól. Attól, hogy jobb a melle, még nem fogom jobban szeretni.
Exem 3 évig volt az életem része, átlagos csaj volt átlagon felüli igényekkel. Az átlagon felüli igényt a férfiakra értem, szóval ő észre sem vette az átlagos pasikat, neki csak a tökéletes külsejű és szép pasik tetszettek. Amikor összejöttem vele én is ilyennek számítottam nála, tehát a külsőm miatt jött velem össze. Aztán mindig felbukkant egy tőlem jobb és ezután velem már nem is foglalkozott csak élt mellettem. Nem volt gond az önbizalmammal se a külsőmmel, de mégis mindig más tetszett neki, míg végül elhagyott egy nem topp pasi miatt.
Ha a nő olyan hogy hajlamos a megcsalásra akkor lehet a férfi bármilyen jó és csúcs kategóriás, akkor is a másik csábítóbb.
Lehet bármekkora szerelem, ha egy új férfira vágyik a nő. Nem lehet ezen túllépni, csak elfogadni és elengedni.
Értem, de hogy sikerült eljutnod abba az állapotba, hogy így viszonyulj a konkurenciához? Nem zavar egyetlen egy alkalommal sem, ha van felbukkan valaki? Annak ellenére kérdezem, hogy biztos szeret a párod, de biztos vannak hullámvölgyek is, amikor meg felerősödnek ezek a dolgok.
Bár én a nő vagyok de a párom nem gyk-zik :-D
Egyszerűen hamar rájött hogy engem se az anyagiak se a külső nem érdekel, viszont ő olyat tud adni amit senki más :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!