Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módszer az önbizalom növelésére?
Nézz hosszan egy idegen szemébe és mondogasd magadban.
"Sz@rok a fejedre! Sz@rok a fejedre! Sz@rok a fejedre!"
Szereted magad? Olvass néhány szakkönyvet vagy cikket az önbizalom növeléséről.
Nem mások dicséretétől lesz nagy önbizalmat, hanem saját magadtól.
Pénz: Van sok millió megtakarításom illetve saját lakásom de inkább szülökkel élek mert úgy olcsóbban jövök ki, illetve elég gazdag családból származom de nem jelenti azt hogy én is az vagyok mert kB szülök nem pénzelnek és csak haláluk után lesz bármi is az enyém.
Pia nem segített sokat,annyi hogy picit beszédesebb vagyok de még úgysem túlságosan.
Szeretnék olyan szintre eljutni hogy be legyen gond leszólítani egy lányt ha tetszik de egyszerüen félek mert nincs jó dumám,nem sokat beszélek beszéltem.
Ez persze visszavezethetö a nagyon szigorú nevelésre amit kaptam és sose voltam elég jó szar STB lehúztak
Mindegy nem sírni akarok a múlton hanem megoldást
9-es tényleg annyira durva?
mert simán megtudom oldani hogy elvigyem öket a több üresen álló lakásainkba.
De persze igen nekem is felmerült hogy jobb lenne külön de akkor új munkahelyet kellene keresni meg nem lenne aki kiszolgáljon mint itthon.
Viszont ha ennyire számít meggondolom a külön költözést mégha kényelmetlen is meg drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!