Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lehetek valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lehetek valakinek a legjobb?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,és úgy érzem,én sosem lehetek a legjobb valakinek,mert bár igaz,én sem vagyok csúnya,és ápolom magam,de attól még vannak nálam 1000-szer jobb csajok,és így most úgy érzem,hogy én soha nem fogok megszerezni senki olyat,aki nekem tetszik,mert el fogják halászni előlem a jó csajok :( szerintetek mit tegyek? állandóan a külsőmmel foglalkozok,már fogytam is egy csomót,de pár kg még van rajtam..nem érzem elég jónak magam.

2012. aug. 9. 12:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen semmi okod nincs az elkeseredésre. Nekem eddig akárhány kapcsolatom volt olyan rib@ncokat fogtam ki hogy siralmas. Érzelmi és szellemi szinten is hozzájuk képest én Einstein és Teréz anya közös gyereke voltam. Nem a külső dolgokon fog múlni, hanem azon hogy milyen a szellemiséged, és hogy mennyire törődsz majd a pároddal. Ne izgasd magad minden rendben lesz.
2012. aug. 9. 12:40
 2/24 A kérdező kommentje:
elmondanám,hogy van egyéniségem,és sokan kedvelnek,de szerintem a fiúk inkáb a szebb lányokat választják.
 3/24 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, kicsit korai ezt igy kijelenteni ha 50 évesen is igy gondolod na akkor van baj....
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
ember, 15 éves vagy, én se voltam a legszebb csaj, még csak az se akinek a legmenőbb cuccokra tellett volna, nem nekem van a legkerekebb fenekem még csak a suliban sem, erre a gimi legmenőbb sráca figyelt fel rám, azért mert ő nem a szokásos buta libákat kereste, és elment fősulira, ott a koliba körülvéve szebbnél szebb nőkkel, és mégis én kellek neki..ésszel, humorral, és kedvességgel szerezz fiút, és egy átlagos, külsővel..ne temesd magad 15 évesen
2012. aug. 9. 12:41
 5/24 anonim ***** válasza:
Elég erős önbizalomhiányban szenvedsz és még üldözési mániád is lehet, ha mindig attól tartasz, hogy egy pasinak más miatt nem fogsz kelleni. Egyébként meg előbb-utóbb a nálad jobb nők mind el fognak kelni, és te leszel a soros :-)
2012. aug. 9. 12:43
 6/24 A kérdező kommentje:
aki itt fikáz most engem,az meg egy élettelen...hogy ahelyett,h segíteni próbálna(általában azért jönnek fel ide az emberek,h segítsenek egymáson),leolt.nem vagyok rinyagép,mert évek óta mindenért keményen meg kell dolgozzak,és családi/egészségügyi problémáink is vannak.Igen,nem vagyok tökéletes.Lehet,néha még hisztizek is,mert egyszerűen már nem bírok el ennyi érzelmet,pszichológushoz is járok,meg is kellett műteni,rengetegszer elájultam.Igen,csak 15 vagyok,de tudjátok..ettől még lehetnek gondjaim.Aki megérti,megérti..aki nem,az nem..ez van.nem fogok többet magyarázkodni
2012. aug. 9. 12:58
 7/24 A kérdező kommentje:
egyébként beszéltem barátnőimmel,szüleimmel..de ők csak annyit mondnak,h szép vagyok,és h ne agyaljak ezen.pszichológussal is beszéltem erről,de ő meg azt mondja,h megtalálom majd úgyis azt,akit szeretnék.de addig mi lesz?
2012. aug. 9. 13:00
 8/24 anonim ***** válasza:

Nem fogsz magyarázkodni, már magyarázkodsz. Ez a szokásos: jön egy hisztis pitsa, aki nyafog a semmin, és aztán jön azzal, hogy neki mennyi gondja van/volt az életben.

Mondok valamit: mindenkinek van, volt és megnyugtatlak, lesz is.

Olyan dolgon parázol, aminek még nincs itt az ideje.

24/N

2012. aug. 9. 13:03
 9/24 anonim ***** válasza:
Miért is buktam le Mókus?:D
2012. aug. 9. 13:04
 10/24 A kérdező kommentje:
nem értem,miért számít egyből panaszkodásnak,ha valaki leírja a gondjait.ezért van ez az oldal,nem?????
2012. aug. 9. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!