Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 évesen még mindig szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen még mindig szűz vagyok, hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

Általános suli után eléggé sokat csesztettek, nem fogadtak be, ezért nekem is eléggé antiszociális viselkedésem lett. Akkor is nagyon szerettem volna barátokat, barátkozni, csak utólag nézve olyan hülye dolgokat csináltam, amit én akkor normálisnak, most viszont vállalhatatlannak tartok.

Most már nagyon könnyen eltudok beszélgetni kb. bárkivel, nyitott is vagyok, ennek ellenére nagyon nem akarnak velem barátkozni.

Nem vagyok se kövér, se csúnya. Még régen 14-15 éves koromban próbálkozott nálam 1-2 lány, de sajnos nem jönnek be a dagadt nők. Azóta viszont senki sem közeledett hozzám, nem akart a barátnőm lenni.

Amiket hallok haveroktól, ismerősöktől, azok alapján jóval több negatívuma van egy kapcsolatnak, mint pozitívuma, ami az esetek olyan 80-90%-ában kimerül kizárólag a szexben.

Igazából nem is akarok barátnőt, inkább csak qrni egyet (menj el te prostituálthoz, én nem fizetek érte). Már jól megszoktam az egyedüllétet, és kicsit úgy vagyok vele, hogyha eddig nem kellettem senkinek sem, sőt még nem is éreztem nyitás jelét, akkor inkább kicsapom magamnak.

Túlságosan szoros kapcsolatot nem tudok elképzelni, és nem is fogok életmódot változtatni csak kizárólag a csajok miatt. Nem fogok táncra járni miattuk, amikor ők semmit nem tesznek a fiúkért, és abból is elegem van már, hogy mindig csak a férfiak alkalmazkodjanak, de a szüzességből még inkább.

Tudom, hogy ezzel a leírással nagyon unszimpatikus leszek. A mai világban nem divat az őszinteség, ezt valahogyan nem értékelik, baleknak tartják őket. De hátha akad olyan fiú, akinek van töke, és lemeri írni a csajoknak nem tetsző véleményét ezen a feminista oldalon (bár nem hinném, hogy tolongani fognak). Tudom, hogy mindig a férfi a hibás, és sok sárdobálás fog érkezni, de azért kivételesen megtoldhatnátok egy kis építő jellegű kritikával is, azért mégiscsak arra van kitalálva ez az oldal, hogy jó tanácsokat osszunk a másiknak :)

2019. okt. 19. 20:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Külön kiemeltem,hogy tisztelet a kivételnek,mert bizony van ☺

De ...tudod mit? Az én generációmban is van söpredék. 😁 Talán abban,akkor kezdett elromlani az ami most már nagyon rossz. Én nagyon szigorú neveltetést kaptam.Vidéken születtem,nőttem fel ott azért tarkón vert apám is ha épp valamiért megdorgált én meg képenröhögtem. 😁😁De jó is volt,komolyan,legalább megtanultuk,hogy kell másokhoz viszonyulni. A lányom pofon nélkül,de ugyanezt a következetes nevelést kapja. Ha azt akarom,hogy normális ember legyen,akkor nincs "mese"

De! Itt amit látok,hogy velem egykorú nő vagy férfi és életképtelen,élősködő,buta,akaratos semmirevaló ,pénzéhes pfujj... ☺ Ők a Mr.Machok és a kivénhedt de még magát plázacicának képzelő bohócok.

2019. okt. 25. 15:41
 32/32 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon félreérettél.

Antipatikus helyett unszimpatikust írtál, ami tudom hogy az új szótárban már benne van közvetlenül a deviszont után, de azért ne már!

Vannak lányok akik táncolnak, ha ilyen lányt akarsz, simán elmehetsz táncolni tanulni, mert miért ne.

Vannak lányok, akik konditerembe járnak, ha ilyen lányt akarsz, simán elmehetsz te is konditerembe, mert miért ne.

Hogy azt írtam hogy otthon ülsz, azt nem úgy értettem hogy otthonülő vagy, hanem hogy nem igazán akarsz tenni semmit a cél érdekében, sőt célod se nagyon van, csak dugni akarsz. (Amire a prosti bőven elég neked, mert ilyen hozzáállással nem lesz más)

Egyébként inkább idegesítő vagy, mert sokat rizsázol totál fekeslegesen. A felét el sem olvastam, mert unalmas, és mérges vagyok hogy ennyit kell írnom mert mindent félreértesz, vagy támadásnak veszel, majd lezárod a vitát, hogy "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter".

A lányok valóban szeretnek táncolni. Ha azért mész táncolni hogy becsajozz, akkor lehet hogy pórulj jarsz, de bhaszki semmit nem vesztesz azzal, ha megtanulsz táncolni. Egyébként én így ismerttem meg a jelenlegi barátnőm.

Ennyi. Lehet félreérteni.

2019. okt. 25. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!