Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen szűz?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek rólam?

26 éves vagyok, anyámmal nőttem fel nem ismerem apámat. Most elhízott vagyok és rendkívül depressziós is. Munahelyemet is elvesztettem. Régen amikor vékony voltam és teljesen más személyiségem volt buktak rám a csajok, komolyan volt olyan akit a mai napig vissza sírok, hogy bárcsak most találnánk egymásra. Viszont sosem mertem lefekúdni egyikkel sem a legkomolyabb dolog az volt, hogy megujjaztam vagy a mellét smároltam csajoknak akikkel valaha dolgom volt de ennyi. Soha nem volt hosszú távú kapcsolatom. Gyógyszerfüggő lettem. Enélkül nemtudom elképzelni az életem, de így sem ahogy most van, sőt, ha így folytatom vagy kinyírom magam vagy csak siman mehetek az utcára. És nem voltam nővel soha. Már hivtam fel telefonon pénzes szolgáltatást de oda sem mertem elmenni, mert félek és mindig is féltem attól, hogy megfognak alázni ugyanis a méretem igenis kicsi. Kb 14-15cm... jobb esetben. Apai mintám sosem volt akitől tanulhattam volna, hogyan kell kezelni a dolgokat, mert halistennek voltak csajok de az összeset elszurtam vagy amit nem azt a kapcsolatot én rugtam fel. Mikor rám írt, hogy mikor szexelünk én pedig lefagytam a monitor előtt és nemtudtam mit irni. Beparáztam. Féltem átmenni pedig olyan nyitott terep volt, hogy szerintem soha a tobbet az eletben nem lesz ilyen lehetosegem, pláne nen egy ilyen kaliberű csajnál. Szóval ez így tömören. Szeretnék felnőtté válni 26 éves létemre, de nem megy. Félek, pánikolok és nibcs senkim akivel tudnék erről beszélni.

2019. okt. 17. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra Te is könnyen rájössz, hogy nem az a legnagyobb problémád, hog szűz vagy. Valószínűleg ez érdemben nem is fog változni, ameddig depressziós, gyógyszer szedő személy vagy. Ezeken kell változtatni, akár orvos segítségével. Aztán, ha rendbe jössz, jöhet a csajozas, szex, stb. Hidd el, egy rendes lány, megfogja érteni, hogy szűz vagy. A párom 25 volt mikor először volt rendesen lánnyal, személy szerint velem. Kitartást!
2019. okt. 17. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neked, hogy a magyar átlag péniszméret 14 cm. És ha elhívnak dugni, akkor menni kell! Sok csaj pedig szereti a dagi pasikat. Mint pl én is.
2019. okt. 17. 20:20
 3/8 anonim válasza:
100%
Én 32 évesen vagyok szűz azzal a különbséggel, hogy én zárkozott is vagyok, kis faluban lakom, kevés barátom van nincs lehetőségem ismerkedni. Soha egy lánnyal se csókoloztam szex meg főleg nem volt, ugyanígy apakép nélkül élek 18 éves korom óta...
2019. okt. 17. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az apahiány játszik közre a legtöbbet szerintem. Na meg a túlféltő anya.

Nálam is ugyanez van, 25 vagyok, de az egész gyerek-tini de még felnőtt koromat is alkoholizmusban, rettegésben, lelki terrorban éltem. Suliban kiközösítettek, igazábók nekem sem maradt semmi önbecsülésem. Míg élek, soha nem bocsájtok meg az apámnak, hogy tönkretette a családot, a gyerekkoromat elvette, mentálisan sérültem.

Szerintem ezen csak szakember tud segíteni. (ezt magamnak is mondom)

Fogalmam sincs milyen férfinek lenni, vagy hogy kell azzá válni. Évek lemaradásában vagyok. Egy őszinte mosoly sincs már az arcomon, teljesen bezárkóztam, és csak a hobbimnak élek, olyan szinten szorongok.

Az lelkileg egészségesen nevelt embereknek ugyanolyan természetes dolog a párkeresés, a szex, mintha levegőt vennél.

2019. okt. 17. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Hehe😀

Pár év és sorozatgyilkos leszel.

2019. okt. 17. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel baj. A szüzesség elvesztése nem korhoz kötött dolog.
2019. okt. 17. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiatalkoromat a mélyen vallásos szüleim tették tönkre.(jehova tanúi)

Tudom milyen érzés szembesülni azzal, hogy egy csomó mindenből kimaradtál.

Mozdulj ki otthonról, sportolj valamit. Próbálj meg minél több emberrel beszélgetni, társaságba keveredni. Minél kevesebbet légy egyedül. Nézd meg, hogy a lakhelyedhez közel milyen programok vannak kilátásban aztán mozdulj ki otthonról.

2019. okt. 17. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze. Én voltam 58 kilós és 85 is, pont ugyanannyira nem volt barátnőm. Nem a kilóidon múlik. Inkább azon, hogy eleget légy sok nő között. Nekem ez munkahelyen vagy az életemben nincs meg (csak férfias meló, csak férfias kanbulik, csak férfias hobbik stb..), ezért nincs is senkim.
2019. okt. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!