Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen még mindig szűz vagyok, hogyan változtathatnék ezen?
Általános suli után eléggé sokat csesztettek, nem fogadtak be, ezért nekem is eléggé antiszociális viselkedésem lett. Akkor is nagyon szerettem volna barátokat, barátkozni, csak utólag nézve olyan hülye dolgokat csináltam, amit én akkor normálisnak, most viszont vállalhatatlannak tartok.
Most már nagyon könnyen eltudok beszélgetni kb. bárkivel, nyitott is vagyok, ennek ellenére nagyon nem akarnak velem barátkozni.
Nem vagyok se kövér, se csúnya. Még régen 14-15 éves koromban próbálkozott nálam 1-2 lány, de sajnos nem jönnek be a dagadt nők. Azóta viszont senki sem közeledett hozzám, nem akart a barátnőm lenni.
Amiket hallok haveroktól, ismerősöktől, azok alapján jóval több negatívuma van egy kapcsolatnak, mint pozitívuma, ami az esetek olyan 80-90%-ában kimerül kizárólag a szexben.
Igazából nem is akarok barátnőt, inkább csak qrni egyet (menj el te prostituálthoz, én nem fizetek érte). Már jól megszoktam az egyedüllétet, és kicsit úgy vagyok vele, hogyha eddig nem kellettem senkinek sem, sőt még nem is éreztem nyitás jelét, akkor inkább kicsapom magamnak.
Túlságosan szoros kapcsolatot nem tudok elképzelni, és nem is fogok életmódot változtatni csak kizárólag a csajok miatt. Nem fogok táncra járni miattuk, amikor ők semmit nem tesznek a fiúkért, és abból is elegem van már, hogy mindig csak a férfiak alkalmazkodjanak, de a szüzességből még inkább.
Tudom, hogy ezzel a leírással nagyon unszimpatikus leszek. A mai világban nem divat az őszinteség, ezt valahogyan nem értékelik, baleknak tartják őket. De hátha akad olyan fiú, akinek van töke, és lemeri írni a csajoknak nem tetsző véleményét ezen a feminista oldalon (bár nem hinném, hogy tolongani fognak). Tudom, hogy mindig a férfi a hibás, és sok sárdobálás fog érkezni, de azért kivételesen megtoldhatnátok egy kis építő jellegű kritikával is, azért mégiscsak arra van kitalálva ez az oldal, hogy jó tanácsokat osszunk a másiknak :)
8.: Köszi, már megérte kiírni a kérdést!
Általános suliban szarban voltam a tanárokkal, de jóban a diákokkal, azután érdekes módon fordítva. Tanárok részéről azért előfordultak nagy szemétkedések, de azért összességében tőlük sokkal több jót kaptam, mint rosszat.
A válaszod segítőkész volt, és jóindulatú, látom jól le is pontoztak, 37%-on állsz, szép, mondhatom! :D Látod, szrháziak az emberek, felnőtt korban is azok, csak más módszerekkel, mint esetedben a lepontozás. Az még oké, ha valakinek nem akarunk segíteni, na de hogy azt is támadják, aki segíteni akar... Férgek ezek :D Ne foglalkozz velük, helyesen tettél, pacsi ;)
Rosszlanyok.hu :)
Én is egy prostival veszítettem el és azon kívül nem vesztettem semmit. :)) F
13.: De prostituálthoz fordulni csalás!
Azt hiszed, hogy nincs 10-15 ezer forintom?
Ez ilyen nem önerőből elért magamhoz méltatlan dolognak érzem. Mintha helikopterrel felvitetném magamat egy hegytetőre, és aztán mondanám, hogy felértem a csúcsra...
15.: Minél ügyesebb vagy, annál kevesebbet!
De a prosti mindig megfogja kérni az árát, akármi is történjék, max. egy minimális kedvezményt ad.
Egyébként férfi prostituáltból sokkal kevesebb van, róluk mégis hallani olyan történetet, hogy a következő alkalmat ingyen bevállalták, tovább vállalták az ügyfelet, stb. Nőkről ilyet miért nem hallani? Kiárusítja magát mind, csak a módszer különböző :)
a ferfiprostik nagy tobbsege is ferfiakkal dug amugy :)))
ha meg mind kiarusitja magat akkor gondolom apukad os fizetett anyukadnak?
probaltam neked normalis hangnemben tanacsot adni, de csak kibujt a himsoviniszta bunko beloled...
17.: Anyám még nem a ti fajtátokból való :D Nem mostanában házasodtak össze, ez nem jutott el a kis agyadig? Mondjuk a koromból rájöhettél volna.
A kommunizmusban azért még más rendszer volt, és anyámat ne hozd szóba te bunkó paraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!