Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen még mindig szűz vagyok, hogyan változtathatnék ezen?
Általános suli után eléggé sokat csesztettek, nem fogadtak be, ezért nekem is eléggé antiszociális viselkedésem lett. Akkor is nagyon szerettem volna barátokat, barátkozni, csak utólag nézve olyan hülye dolgokat csináltam, amit én akkor normálisnak, most viszont vállalhatatlannak tartok.
Most már nagyon könnyen eltudok beszélgetni kb. bárkivel, nyitott is vagyok, ennek ellenére nagyon nem akarnak velem barátkozni.
Nem vagyok se kövér, se csúnya. Még régen 14-15 éves koromban próbálkozott nálam 1-2 lány, de sajnos nem jönnek be a dagadt nők. Azóta viszont senki sem közeledett hozzám, nem akart a barátnőm lenni.
Amiket hallok haveroktól, ismerősöktől, azok alapján jóval több negatívuma van egy kapcsolatnak, mint pozitívuma, ami az esetek olyan 80-90%-ában kimerül kizárólag a szexben.
Igazából nem is akarok barátnőt, inkább csak qrni egyet (menj el te prostituálthoz, én nem fizetek érte). Már jól megszoktam az egyedüllétet, és kicsit úgy vagyok vele, hogyha eddig nem kellettem senkinek sem, sőt még nem is éreztem nyitás jelét, akkor inkább kicsapom magamnak.
Túlságosan szoros kapcsolatot nem tudok elképzelni, és nem is fogok életmódot változtatni csak kizárólag a csajok miatt. Nem fogok táncra járni miattuk, amikor ők semmit nem tesznek a fiúkért, és abból is elegem van már, hogy mindig csak a férfiak alkalmazkodjanak, de a szüzességből még inkább.
Tudom, hogy ezzel a leírással nagyon unszimpatikus leszek. A mai világban nem divat az őszinteség, ezt valahogyan nem értékelik, baleknak tartják őket. De hátha akad olyan fiú, akinek van töke, és lemeri írni a csajoknak nem tetsző véleményét ezen a feminista oldalon (bár nem hinném, hogy tolongani fognak). Tudom, hogy mindig a férfi a hibás, és sok sárdobálás fog érkezni, de azért kivételesen megtoldhatnátok egy kis építő jellegű kritikával is, azért mégiscsak arra van kitalálva ez az oldal, hogy jó tanácsokat osszunk a másiknak :)
Figyelj, ha igazából nem párkapcsolatra vágysz akkor nagyjából két opció van.
Kezdem a könnyebbel, ez pedig a fizetős szolgáltatás (prosti). Tudom, olvastam, hogy te ezt csalásnak tartod és nem akarsz ilyen módon megszabadulni egy tehertől (szüzesség), de tényleg ez a legegyszerűbb. Ezért gyakorilatilag semmit nem kell tenned, dugsz egy jót. A k**át csak az érdekli nagyjából, hogy megkapja a pénzét ÉS neked jó legyen, hogy később is esetleg visszamenj hozzá.
A másik lehetőség, hogy eljársz bulikba. Mindnféle rendezvényre, ahol megpróbálsz felszedni valami csajt, keresel egy egyéjszakás kalandot. Ez jóval drágább, és jóval több próbálkozás kell hozzá, de lehet, hogy szerencséd lesz és egyszer egyszer összejön valami fesztiválon egy részeg csaj akit megdughatsz.
Illetve van még egy harmadik út is, ha nem vagy ronda és nagyon "nyomorék", akkor bepróbálkozol csúnyább, kövér, látszólag senkinek sem kellő lányoknál. Persze mindez relatív, mert kinek mi a csúnya, de azért nagyjából azt ki lehet szúrni, hogy ki az akinek látszólag senkije sincs és senki nem is próbálkozik náluk. Sok ilyen van hidd el.
22.: Értékelem a segítőszándékot, de a 3-adik opción jót nevettem :DDD
Te hány éves vagy?? Biztosan nem mai srác. Én olyan kövér undorító lányokról tudok, akik szinte bármikor szexelhetnek alkalomadtán, és szexelnek is. Ezek kajakra olyanok, hogy ihaj csuhaj fusson ki merre lát, és mégis tömik őket XD
Annak meg mi értelme lenne, ha elmennék egy ilyenhez, és fel sem állna? Ha mégis, akkor is inkább jobb érzés, ha kiverem magamnak.
Azért ennyire ne nézzél le! Régen voltak nagy igényeim, most már nem annyira. Azt mondanám inkább, hogy a korombeli csajok legalább 80%-át meghúznám.
Nem mondanám magamat rondának. Itt gyékán egyszer megkértem, hogy értékeljenek. Meglepő módon 8-9 pontokat adtak 10-es skálán. De szerintem reálisabb a 6, vagy maximum 7. Nyilván egy kicsit kedveskedni akartak, azért adtak többet.
Na, most elolvastam a kifejtést is.
1. Antipatikus
2. Ha nem akarsz kapcsolatot csak szexet, de a csajozás nem megy, akkor de, fogsz fizetni érte így vagy úgy, nem is keveset.
3. Ha táncra jársz, még mindig csak annyit teszel meg mint a csajok, akik szintén járnak táncra.
A leírásod alapján te valahogy úgy képzeled el, hogy mikor otthon vagy és épp ráérsz, akkor kopogjon be hozzád egy számodra vonzó csaj, és kérje hogy dugjad már meg.
Na erre kicsi az esély.
27.: Mi alapján vagyok antipatikus? A kérdés alatti rész miatt? Vagy a válaszaim voltak az okok? Előbbit elfogadom, ha az utóbbi miatt, akkor nagyon elfogult vagy, mert csak megvédtem magamat. Nézd meg milyen rosszindulatú válaszokat kaptam. Senkiházi incel, stb. Csak megvédtem magamat.
"3. Ha táncra jársz, még mindig csak annyit teszel meg mint a csajok, akik szintén járnak táncra."
Ennyi erővel a csajok meg járjanak konditerembe, ha pasizni akarnak, és akkor még mindig csak annyit tesznek meg, mint az ottani palik. Ott van a hiba a gondolkodásodban, hogy a csajok táncra nem a férfiak miatt járnak, hanem azért, mert szeretnek táncolni! De ezt úgysem fogod elismerni...
"A leírásod alapján te valahogy úgy képzeled el, hogy mikor otthon vagy és épp ráérsz, akkor kopogjon be hozzád egy számodra vonzó csaj, és kérje hogy dugjad már meg."
Nyomjad csak ezt a szar, lejárt sztereotípiát! :D Igazából mindenki azt hiszi, hogy ha valaki szűz, akkor az csak otthon ül, és vár a sült galambra. Van hobbim, képzeljétek el, és valószínűleg többet mozgok, mint az itteni válaszolók együttvéve!
Világosan leírtam, hogy a lányok 80%-a teljesen megfelelne, egyáltalán nincs nagy elvárásom, sőt, nagyon le is van adva!
A különbség csak annyi, hogyha hozzám kopogtatna be egy csaj, akkor nem küldeném el, a csajok pedig elküldenék szinte az összes pasit.
Egyébként még mindig nem hallottam semmilyen alternatívát sem, kivéve olyanokat, amik nagyon sok energiát, vagy pénzt igényelnek! Táncolni majd elmegyek télen, ha több időm lesz, annak adok egy esélyt.
Valljuk be, hogy a mai nők semmibe sem veszik a mai férfiakat, a későbbiekben persze simán elfogják várni tőlünk, hogy ők legyenek a mindenünk ezek után!
Fölösleges volt itt vitát kezdenem, mert a nők képtelenek nem a saját szemszögükből látni a dolgokat, a férfiak pedig ösztönösen lenyomják a többi férfit, hogy dominánsként jobb fényben tüntessék fel magukat!
Ez is a probléma egyébként, hogy a férfiak szubmisszív balekok, teljes mértékben kiszolgálják a nőket. Lásd közösségi oldalak, 1 pucsítós kép 200 like, de ez csak egyetlen példa a sok közül. Meg kellene vonni a nőktől a figyelmet, nem foglalkozni velük, nem teperni nekik, nem eljátszani a frienzone-os megalázó szerepet, és akkor talán nem képzelné magát minden hölgy hercegnőnek.
Most erre úgyis azt fogjátok mondani, hogy nem igaz, csak hisztizek. Volt régen egy kutatás, miszerint a drága hölgyek a férfiak 80%-át átlagon alulinak pontozták, miközben a férfiak meglehetősen pontosan értékeltek. Hirtelen ezt találtam bizonyítékként [link] .
Egyébként meglehetősen kevés találatot kaptam, azóta már lehet töröltek rengeteg oldalt.
Nem vagyok nőgyűlölő, tisztában vagyok vele, hogy a férfiak kapatták így el a nőket. Ha egy kutyát elkényeztetnek, nem nevelnek, az is a gazdája fölé fog nőni, de ettől még nem a kutya a hibás. Igazából a kérdést is csak azért írtam ki, hogy hátha tud valaki valamilyen alternatívát javasolni. Az lenne a legjobb, ha az utcán is le lehetne szólítani őket, de amilyen véleménnyel vannak erről a csajok, szerintem a rendőrséget is rám hívnák, hogy zaklatom őket. A disco azért nem működik, mert mindig is sokan szerettek belém kötni. Este, egyedül, cigányok által frekventált helyen ilyet nem akarok megkockáztatni.
Leszedtem néhány könyvet nők kezelése témában. Azokat olvasgatom, és majd ha eleget tudok, akkor elkezdem a vadászatot. Addig nem próbálkozok, mert úgyis csak a sarat dobálnák rám, és nem akarom, hogy az én rovásomra növeljék még inkább az egójukat. Régen egyébként én is olyan pancser voltam, hogy barátkoztam, jófejeskedtem a lányokkal neten... Most már ilyen nincs, hogy csak az egyik fél igényei legyenek kielégítve. Egy jó szót nem szóltam lányhoz már nagyon régóta. Aki barátkozni akar velem, az tegye szét a lábát úgy barátilag...
A cikkben amit linkeltél,ők a közepesek,akik a képeken vannak?
Nem tudom. A második szerintem közepesnél jobb,bár pici a kép,új lapon megnyitva,nagyítva meg homályos. De szerintem ő jobb mint közepes.
Ami Veled kapcsolatban fura,hogy meg szűz vagy. Írtad,hogy 14-15éves korodban próbálkoztak nálad,de dagadt nők(?) inkább ők még csak lányok ☺
Ne akarom elhinni,hogy csak olyanok akartak. A legcsúfabb pasival is láttam már szép nőt,mondjuk azt nem tudom,hogy pénze volt sok vagy emberileg volt annyira jó,hogy szép nőt fogott. Mindegy is.
A mai és a Veled egykorú lányokkal az a baj,hogy borzasztó anyagiasak és ezen kívül a külsőség fontos nekik. Az,hogy aki mellettük van emberileg nulla,nem lényeg. Amikor a városban járok-kelek és belefutok egy-egy lánycsordába a hajamat tépem annak az üres locsogásnak a hallatán,amit elengednek. (Kinek mennyi pénze,milyen autója,milyen márkás ruhája van) Ezek a 16-17 éves korig bezárólag lányok a gyerekeim lehetnének (37 éves nő vagyok) és csak ámulok,hogy ekkora generációs szakadék hogy a toszba lehet köztünk. De sajnos a 20-26 évesek sem jobbak.
Voltak a régi generációk,volt a miénk és jöttek az utánunk következő hulladékok (itt kiemelném,hogy vannak kivételek,csak sajnos kevés) Egyszerűen agyfaxt kapok,amikor a lassan 16 éves lányom mesél a barátnőiről (inkább csak ismerősök) egyik 14 évesen már egy 24 éves fiúval kavar,másik 15 évesen szült...mi vaan??! Volt pénz mindkettő pasijánál,nyíltak is a combocskák... 😑
29.: Nekem mondod milyenek a mai fiatalok? Pont nekem? :D
Én elég sűrűn találkozok velük, és olyan bunkó flegmám beszélnek velem, azt hiszik a Nap is miattuk kelt fel.
Már megszoktam, hogy nem lehet velük értelmesen beszélni, mert egyszerűen ez már nincs rájuk hatással. Teli torokból szoktam üvöltözni velük, és csak az ér valamit XDD
Nem vagyok rá büszke, de oda pofátlankodnak, kárt okoznak, rongálnak, szemetelnek. Ha valakinek van más (működő) ötlete, akkor azt szívesen meghallgatnám!
Persze akit neveltek, azzal nincs gond, akit meg nem, azzal hiába próbál értelmesen beszélni az ember...
Én innen azt látom, hogy ezek a mai fiatalok, az utánunk következő generációban a fiúk se különbek, mint a lányok. Hát ezek a mai fiatalok. Persze lehet a nálam idősebb generáció megint mást lát bennünk, mint én magunkban! De szerintem mi még azért többnyire extra illedelmesek és udvariasak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!