Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak velem történik igy, vagy más negyvenes növel is?
Én nagyon fiatalos vagyok , söt sokan mondjak , hogy sajnos gyerekes , ami igaz , es ezt tukrözi a kulsöm is , nincsenek rancaim , csinos vagyok 43 évesen . Ápolt vagyok , fiatal ferfiaktól kapok (szexre) ajánlatot . Szeretek sminkelni , fodrasz , stb
Mégis mostanában megéltem , hogy nálam 5-6 évvel idösebb férfiak inkább huszonéves lányokat választanak .
Mondjuk akkor is , ha azoknak van gyereke , nekem is van , de csak egy az is császárral történt .
Más korombeli nö is átél ilyet, mert mások szerintem mintha sikeresebben találnának társat bármely korosztályban ....
Most mar átéltem konkretan azt , hogy egy pasi pattintott engem egy nalam tizenhat évvel fiatalabb nöért .
"nálam 5-6 évvel idösebb férfiak inkább huszonéves lányokat választanak ."
48-49 éves férfiak huszonéves lányt választanak? És ehhez a huszonéves lányok mit szólnak?
Én 41 éves vagyok, a párom 40. A nővérem 43, a párja szintén. A barátnőimnek is többnyire egyidős, vagy pár évvel idősebb párjuk van. Én nem nagyon látok a környezetemben huszonéves lányokat 50 körüli pasikkal, kivéve ha a pasi gazdag, de ott is előbb-utóbb lelép a csaj, mikor megkopasztotta a pasit.
Majd néznek nagyokat, amikor a fiatal pipik lepattintjak a 20 évvel idősebb bacsikat.
Az ilyenekkel nem veszitesz semmit, csak kalandot keresnek.
"leakasszak egy fiatal pasit , udvaroljak , hivjam meg magamhoz , aludjon nálam , etessem , itassam , hát ugye fiatal , nem várhatok semmit töle.* Mondjuk nem ovódásról beszéltem, de ne zavarjon.
" Nekem ilyen férfiprosti nem kell" -
maradjunk abban hogy ezek a te feltételezéseid. Egy harmicas férfi mióta prosti? Miért ne lehetne önálló lakása egzisztenciája?
* Látom vannak bajok rendesen, a gondolkodásodban leginkább, az öreg faszik tinik és húszas lányok után rohangálnak, ezt jobb ha elfogadod. Ráadásul fele már csak nézni szereti inkább a szexet szóval gondold át újra az egészet. Te sem leszel fiatalabb, van pár év amíg válogathatsz használd ki.
Milyen korosztály az "öreg pasik"? Ez az oldal már csak a sztereotípiákról szól?
Én nem is ismerek pl. férfit az 50-es korosztályból, akinek 20 éves nője van vagy szeretője.
Igazából a magukat csininek tartó 40-es szingli nők önsajnálata sem izgat. Egy komoly férfi érték, egy komoly nő is az. Ha két ilyen ember találkozik, az már egy komplett egész. Ezek az emberek nem szúrják hátba a másikat... csak hangosan gondolkodtam...
45 vagyok de en nem erzekelem h ilyen gondom lenne 😀
Rossz korokben forgolodsz
#10:
Veled fejben sem stimmelnek a dolgok...
Kérdező! Mekkora szánalom vagy te hallod-e! Én 45 éves férfi vagyok, de nekem a szemembe egy 40 éves nő az már egy céltudatos anya. A hozzád hasonló pöcs vadászok meg hogy is mondjam... inkább nem is írok semmit.
Egy leértékel árúcikk a polc alján, viszont magad tetted oda.
Értelmes nőknek 40 évesen már családja, férje van. Értelmes férje. Pont.
Jó vadászatot a kisgyerekek között, remélem havonta 8-10 pasika végigmegy rajtad, legalább az a sötét önbizalmad visszatér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!