Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez csak velem történik igy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak velem történik igy, vagy más negyvenes növel is?

Figyelt kérdés

Én nagyon fiatalos vagyok , söt sokan mondjak , hogy sajnos gyerekes , ami igaz , es ezt tukrözi a kulsöm is , nincsenek rancaim , csinos vagyok 43 évesen . Ápolt vagyok , fiatal ferfiaktól kapok (szexre) ajánlatot . Szeretek sminkelni , fodrasz , stb

Mégis mostanában megéltem , hogy nálam 5-6 évvel idösebb férfiak inkább huszonéves lányokat választanak .

Mondjuk akkor is , ha azoknak van gyereke , nekem is van , de csak egy az is császárral történt .

Más korombeli nö is átél ilyet, mert mások szerintem mintha sikeresebben találnának társat bármely korosztályban ....

Most mar átéltem konkretan azt , hogy egy pasi pattintott engem egy nalam tizenhat évvel fiatalabb nöért .

2019. okt. 19. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

"nálam 5-6 évvel idösebb férfiak inkább huszonéves lányokat választanak ."

48-49 éves férfiak huszonéves lányt választanak? És ehhez a huszonéves lányok mit szólnak?

Én 41 éves vagyok, a párom 40. A nővérem 43, a párja szintén. A barátnőimnek is többnyire egyidős, vagy pár évvel idősebb párjuk van. Én nem nagyon látok a környezetemben huszonéves lányokat 50 körüli pasikkal, kivéve ha a pasi gazdag, de ott is előbb-utóbb lelép a csaj, mikor megkopasztotta a pasit.

2019. okt. 19. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd néznek nagyokat, amikor a fiatal pipik lepattintjak a 20 évvel idősebb bacsikat.

Az ilyenekkel nem veszitesz semmit, csak kalandot keresnek.

2019. okt. 19. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"leakasszak egy fiatal pasit , udvaroljak , hivjam meg magamhoz , aludjon nálam , etessem , itassam , hát ugye fiatal , nem várhatok semmit töle.* Mondjuk nem ovódásról beszéltem, de ne zavarjon.

" Nekem ilyen férfiprosti nem kell" -

maradjunk abban hogy ezek a te feltételezéseid. Egy harmicas férfi mióta prosti? Miért ne lehetne önálló lakása egzisztenciája?

* Látom vannak bajok rendesen, a gondolkodásodban leginkább, az öreg faszik tinik és húszas lányok után rohangálnak, ezt jobb ha elfogadod. Ráadásul fele már csak nézni szereti inkább a szexet szóval gondold át újra az egészet. Te sem leszel fiatalabb, van pár év amíg válogathatsz használd ki.

2019. okt. 19. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Milyen korosztály az "öreg pasik"? Ez az oldal már csak a sztereotípiákról szól?

Én nem is ismerek pl. férfit az 50-es korosztályból, akinek 20 éves nője van vagy szeretője.

Igazából a magukat csininek tartó 40-es szingli nők önsajnálata sem izgat. Egy komoly férfi érték, egy komoly nő is az. Ha két ilyen ember találkozik, az már egy komplett egész. Ezek az emberek nem szúrják hátba a másikat... csak hangosan gondolkodtam...

2019. okt. 19. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok de en nem erzekelem h ilyen gondom lenne 😀

Rossz korokben forgolodsz

2019. okt. 19. 16:54
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

#10:

Veled fejben sem stimmelnek a dolgok...

2019. okt. 20. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
43 évesen csodálkozol, hogy a férfi helyetted egy 27 éves gyerektelen nőt választott? Esetleg neki diplomája is volt? Azt a férfit nem érdekelted. Neked volt a "kiszemelt"ed. Az önértékeléseddel nincs probléma? Azt hangoztatod hogy nálad tizenévnyivel fiatalabb bikahordák üldöznek. Ha engem férfiként tizenévvel fiatalabb nők zaklatnának, nem itt panaszkodék, hanem élvezném az életet velük.
2020. júl. 23. 10:25
 18/19 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező! Mekkora szánalom vagy te hallod-e! Én 45 éves férfi vagyok, de nekem a szemembe egy 40 éves nő az már egy céltudatos anya. A hozzád hasonló pöcs vadászok meg hogy is mondjam... inkább nem is írok semmit.

Egy leértékel árúcikk a polc alján, viszont magad tetted oda.

Értelmes nőknek 40 évesen már családja, férje van. Értelmes férje. Pont.

Jó vadászatot a kisgyerekek között, remélem havonta 8-10 pasika végigmegy rajtad, legalább az a sötét önbizalmad visszatér...

2020. júl. 23. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
28%
50 vagyok, de szembe sem jutna kezdeni egy 40 alatti nővel. Minek? Pont idén volt egy 30 és egy 33 éves próbálkozó (pedig nem vagyok gazdag, sem valami férfiszépség), de nem mentek semmire. Azért tudjuk már, hol a helyünk...
2020. júl. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!