Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak velem történik igy, vagy más negyvenes növel is?
Én nagyon fiatalos vagyok , söt sokan mondjak , hogy sajnos gyerekes , ami igaz , es ezt tukrözi a kulsöm is , nincsenek rancaim , csinos vagyok 43 évesen . Ápolt vagyok , fiatal ferfiaktól kapok (szexre) ajánlatot . Szeretek sminkelni , fodrasz , stb
Mégis mostanában megéltem , hogy nálam 5-6 évvel idösebb férfiak inkább huszonéves lányokat választanak .
Mondjuk akkor is , ha azoknak van gyereke , nekem is van , de csak egy az is császárral történt .
Más korombeli nö is átél ilyet, mert mások szerintem mintha sikeresebben találnának társat bármely korosztályban ....
Most mar átéltem konkretan azt , hogy egy pasi pattintott engem egy nalam tizenhat évvel fiatalabb nöért .
Mondjuk hogy azt hozzátenném , hogy sose szégyelltem a korom és mindig büszkén mondom , hogy ennyit megéltem ,és mindig kivágom , ha kérdik , nem idétlenkedem , hogy találd ki stb
Se fiatalnak nem akartam kinézni !!!
Csak jól . Ennyi
Nem lep meg, hogy fiatalt valasztanak , csak az , hogy inkabb az , akkor is , ha semmi mas aduásza nincs a korán kivul , se kulsöre , se belsöre
Ilyen még nem volt velem
Nem akarok fiatalabbat , hanem egy 6-10 évvel idösebb pasi ....
Egy fiatalabbal sok a macera es sokat kene produkaljam magam mert ugye en vagyok az idösebb es erre nem vagyok hajlandó
En szeretem ha engem csodálnak es nekem udvarolnak
Én nem vagyok fiatalos, ráncosodom, egy gyerekem van, szintén császárral szültem.Csinosnak nem nevezném magam, nem öltözöm kihívóan, divatosan, kövér vagyok, de ápolt a külsőm.Rengeteg fiatal férfi üldöz a szex miatt ennek ellenére is.És igen, valóban a fiatal lányokat keresgéli az idősebb pasik többsége(bocs, de ezeket nem tartom férfiaknak).
Én mondjuk már nem keresgélem a "páromat" jó ideje.Pár éve rájöttem, hogy szabadon, függetlenül érzem magam a legjobban a bőrömben, a párkapcsolattal járó stressz nyűge nélkül.
De nem mert arra vágyok , hogy férfi legyek és leakasszak egy fiatal pasit , udvaroljak , hivjam meg magamhoz , aludjon nálam , etessem , itassam , hát ugye fiatal , nem várhatok semmit töle .
Nekem ilyen férfiprosti nem kell
Igen.Egyik barátnőmet is ejtette a párja egy huszonéves lányért.
Nem vagy egyedül.
Azért 43 évesen még nem vagyok mamika, tied föleg nem , se nem hisztizem. Szeretek adni magamra, hogy bátran nézzek az emberek szemébe,, tudjak szelfizni a kollégákkal . Nem azert sminkelek mert pályázok minden pasira es fiatalnak akarok kinézni , mert mint irtam , vállalom a korom.
Te vagy szanalmas , gondolom mosdatlan tini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!