Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek közt is lesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek közt is lesznek majd generációk?

Figyelt kérdés

Mint az intel procik közt?

Az évek mulásával egyre ostobábbak és agresszivabbak lesznek?

Hová vezet ez?

2019. okt. 18. 23:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
A #9-sel egyet értek.
2019. okt. 19. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:
2019. okt. 19. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Incel generációk mindig is voltak csak az internet elterjedésével ez (legalább is anonim fórumokon) láthatóvá is vált.

Ezek az emberek mindig voltak vannak és lesznek is 1.000 év múlva is.

Am meg lehet hisztizni ilyen fórumokon mert végül is megtiltani nem tudod, DE ez nem old meg semmit.

Csak 1 helyre koncentrálsz egy probléma típust.

A párkapcsolat nem alapvető emberi jog és ezért mindig lesz is aki ki fog maradni belőle.

Tetszik vagy sem tök mind 1. Nekem is bejön a Rolls-Royce Wraith mégse lesz, de én nem hisztizek rajta.

Bizonyos felnőtt emberek túl tudnak lépni adott problémákon Inceléknél marad a hiszti.

Ez van.

2019. okt. 19. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

a 9-es válaszához annyit fűznék hozzá, hogy tök mindegy hogy a jövőben nem lesznek alacsony ronda férfiak, csak jóképű magasak, akkor is a nőket csak a legfelső 10-20%-uk fogja érdekelni a természetükből adódóan

"Tetszik vagy sem tök mind 1. Nekem is bejön a Rolls-Royce Wraith mégse lesz, de én nem hisztizek rajta."

Te pedig egy igazi retardált vagy ezzel a példával. Mégis hogy lehetne a párkeresést, a nők utáni vágyat, az egyik legfontosabb biológiai szükségleted kielégítetlenségét az autóvásárláshoz hasonlítani? Nincs pénzed Rolls-Royce-ra? Nem gond, veszel inkább Suzukit, az is elvisz A-ból B-be, a célnak megfelel. De itt nem arról van szó, hogy valaki nem kell a 10/10-es toppmodelleknek, hanem hogy egyáltalán semmilyen nőnek nem kell.

Aki pedig itt szidja és gyalázza az inceleket, az gondoljon bele, hogy születik egy fia, aki kb 20 év múlva szintén perifériára szorul a nőknél, azaz incel lesz (akkor egyébként még a mostanihoz képest elképzelhetetlenül brutális lesz a helyzet,szóval ez a scenario több, mint valószínű), és végig kell majd néznie, ahogy a gyereke lelkileg tönkremegy a párkeresési sikertelenségektől és a magánytól, esetleg öngyilkosságba is menekül, és nem tehet érte semmit, akkor majd jusson eszébe a sok gyalázkodás amit itt leművelt. Akkor majd talán sikerül megérteni miről panaszkodik a sok incel.

2019. okt. 20. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Edes istenem...

Ennyi pasi hisztit

De hol vannak a ferfiak?

Amugy megsugom h eletem legferfiasabb pasija 169cm magas volt

Szoval kisugarzas kerdese a dolog nem magassage

2019. okt. 20. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 Te csaj vagy?
2019. okt. 20. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

" születik egy fia, aki kb 20 év múlva szintén perifériára szorul a nőknél, azaz incel lesz"

Nem születik mert nem akarok gyereket. Előreláthatólag meg 10-12% lesz a jövőbeli nők aránya szóval jó rinyát.

Szerintem menjetek el fizetősóhoz, ha csak nem akartok szüzen meghalni.

2019. okt. 20. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!