Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A plasztikázott nők miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plasztikázott nők miatt egyre magasabbak lesznek a férfiak igényei?

Figyelt kérdés

Manapság már teli az insta plasztikázott szépségekkel, simán lehet valakinek 50-es derék mellé F kosaras szilikonmelle, vagy gyönyörű vastag ajka csíkszáj helyett.

Nemrég szerepelt itt egy kép előtte-utána insta modellekkel, mire beírták, ezek kamu képek, mármint az előtte képek hamisak.

2017. nov. 11. 14:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem igen.

Amúgy ezt én is észrevettem. Belinkel valaki egy pattanásos lányt, és az a válasz, hogy photoshop-pal vannak rárakva a bőrhibák.

2017. nov. 11. 14:59
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Az egész elvan bszva....

A férfiak sírnak, hogy nem kapnak nőt...

A nők válaszként, jó, hogy nem, ha instas modell kell...

A férfi, nem is, nekem elég ha szeret és őszinte velem...

A nő, persze, persze....

A férfi, persze, persze...

Betiltanám az instat meg az ilyen közösségi szrokat....teljesen kicsorbítja a társadalmat.

A nőknek rossz képet ad...

A férfiak csorgatják a nyálukat...

A nők tocsognak....

A férfiak szenvednek....

A nők szenvednek....

Áááhhhhh.....kiköltözök egy erdőbe. -.- ez már követhetetlen... :DD

2017. nov. 11. 15:00
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak a plasztkázott nők miatt, és nem mindegyik féfinak lesz magasabb. Mivel vannak plasztikai műtéten átesett modellek, egy kicsit mindenképp befolyásolja akár tudat alatt a férfit, de nem főként e miatt lesznek nagyobbak az igényei.
2017. nov. 11. 15:00
 4/22 anonim ***** válasza:
0%

Nálam nem. Hanem azért, mert én is adok a külsőmre, ezért értelemszerűen a jó csajok jönnek be.

(28/f)

2017. nov. 11. 15:01
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

"A férfiak sírnak, hogy nem kapnak nőt... "

->Csak a magad (vagy más) nevében beszélj. Én - és még rajtam kívül sok pasi - kap nőt.

(Előző voltam)

2017. nov. 11. 15:02
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

A környezetemben egyáltalán nem azt tapasztalom, hogy a férfiak igényei olyan hűűű de magasak lennének.

A legtöbb férfi ismerősöm a tipikus szomszéd lány típusra bukik.

Persze, megvan az a kigyúrt, BMW-s típus, aki az általad megénekelt 50es derék F-es mell, kacsaszájra bukik, de amennyiben nem ezeknél a "vezérszurkoló" formájú pasiknál nyomulsz, akkor nagyon nem vagy gondban

2017. nov. 11. 15:03
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

"Amúgy ezt én is észrevettem. Belinkel valaki egy pattanásos lányt, és az a válasz, hogy photoshop-pal vannak rárakva a bőrhibák."

Ez egyrészt annak is köszönhető, hogy manapság már a legutolsó szürke egérke csaj is leszedi valami beautifier appal az utolsó pattanást, 40-es nőket látok a FB-on 0 ráncos profilképekkel, volt akiről azt hittem, hogy 16 (és nem a csücsörítő, feltöltött mellű nőket, értem ez alatt, hanem tök átlag csajokat).

Másrészt, ez visszafelé is működik. A férfiakról is azt hiszik a nők, hogy akinek pattanása van, az valami igénytelen, ápolatlan ember, mert a magazinok, az insta, a tv alapján el sem tudják képzelni, hogy ilyen előfordulhat.

2017. nov. 11. 15:05
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Igen, egy átlagos lány-nő már a nem kell kategória.
2017. nov. 11. 15:08
 9/22 anonim ***** válasza:
27%

#5 a szarom alakja es súlya jobban érdekel mint az, hogy te vagy más kap-e nőt vagy sem.

Amúgy, mi a helyzet a Marson? ;) :)

2017. nov. 11. 15:09
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon nagyon kevés pasinak jönnek be ezek a szilikoncicák. Ha kimész kicsit a való életbe látni fogod, hogy az ilyen műcsajok egyedül vannak, nem kellenek nagyon senkinek. Persze vannak pasik akik az interneten élnek és fogalmuk sincs róla, hogy élőben nem úgy néznek ki a nők. De az átlag nem ez. Sem a nőknek sem a férfiaknak nincsenek magas elvárásaik. Persze aki a való életben él nyilván, meg van annyi esze, hogy tudja, ezek a nők a valóságban sem úgy néznek ki mint az instán. Van már sok ilyen instagram celeb, akik kitálaltak és megmutatták, hogy mi a gonosz valóság ezek mögött a képek mögött. Hogy igen is van úszógumijuk meg kis pocakjuk, csak ügyesen pózolnak. Vagy éppen hogy smink nélkül teljesen átlagosak.
2017. nov. 11. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!