Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plasztikázott nők miatt egyre magasabbak lesznek a férfiak igényei?
Manapság már teli az insta plasztikázott szépségekkel, simán lehet valakinek 50-es derék mellé F kosaras szilikonmelle, vagy gyönyörű vastag ajka csíkszáj helyett.
Nemrég szerepelt itt egy kép előtte-utána insta modellekkel, mire beírták, ezek kamu képek, mármint az előtte képek hamisak.
Szerintem igen.
Amúgy ezt én is észrevettem. Belinkel valaki egy pattanásos lányt, és az a válasz, hogy photoshop-pal vannak rárakva a bőrhibák.
Az egész elvan bszva....
A férfiak sírnak, hogy nem kapnak nőt...
A nők válaszként, jó, hogy nem, ha instas modell kell...
A férfi, nem is, nekem elég ha szeret és őszinte velem...
A nő, persze, persze....
A férfi, persze, persze...
Betiltanám az instat meg az ilyen közösségi szrokat....teljesen kicsorbítja a társadalmat.
A nőknek rossz képet ad...
A férfiak csorgatják a nyálukat...
A nők tocsognak....
A férfiak szenvednek....
A nők szenvednek....
Áááhhhhh.....kiköltözök egy erdőbe. -.- ez már követhetetlen... :DD
Nálam nem. Hanem azért, mert én is adok a külsőmre, ezért értelemszerűen a jó csajok jönnek be.
(28/f)
"A férfiak sírnak, hogy nem kapnak nőt... "
->Csak a magad (vagy más) nevében beszélj. Én - és még rajtam kívül sok pasi - kap nőt.
(Előző voltam)
A környezetemben egyáltalán nem azt tapasztalom, hogy a férfiak igényei olyan hűűű de magasak lennének.
A legtöbb férfi ismerősöm a tipikus szomszéd lány típusra bukik.
Persze, megvan az a kigyúrt, BMW-s típus, aki az általad megénekelt 50es derék F-es mell, kacsaszájra bukik, de amennyiben nem ezeknél a "vezérszurkoló" formájú pasiknál nyomulsz, akkor nagyon nem vagy gondban
"Amúgy ezt én is észrevettem. Belinkel valaki egy pattanásos lányt, és az a válasz, hogy photoshop-pal vannak rárakva a bőrhibák."
Ez egyrészt annak is köszönhető, hogy manapság már a legutolsó szürke egérke csaj is leszedi valami beautifier appal az utolsó pattanást, 40-es nőket látok a FB-on 0 ráncos profilképekkel, volt akiről azt hittem, hogy 16 (és nem a csücsörítő, feltöltött mellű nőket, értem ez alatt, hanem tök átlag csajokat).
Másrészt, ez visszafelé is működik. A férfiakról is azt hiszik a nők, hogy akinek pattanása van, az valami igénytelen, ápolatlan ember, mert a magazinok, az insta, a tv alapján el sem tudják képzelni, hogy ilyen előfordulhat.
#5 a szarom alakja es súlya jobban érdekel mint az, hogy te vagy más kap-e nőt vagy sem.
Amúgy, mi a helyzet a Marson? ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!