Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tényleg 30 felett lesznek bajba?
Fiatalon is sok selejtet lehet találni és idősebben is lehet gyémántot. Én voltam házas, elváltam, negyven vagyok és nem vagyok bajban. Ja, és soha annyi pasi nem lihegett utánam, mint a harmincas éveim végén. Vannak jó elvált pasik, én is elvált nő vagyok, olyannal aki még nem is volt komoly kapcsolatban már eleve össze sem jönnék.
Ami pedig az "elhízott" harmincas nőket illeti: nézegetem a húsz éves osztálytalálkozóm képeit, a csajok többsége sosem nézett ki ilyen jól. Sokan lefogyva, kigyúrva, van aki szőkítve (nem az én stílusom, de neki jól állt) billegtek ott elegánsan, 2-3 gyerek után is jó nőként. És a negyvenhez közel. :-)
masodjara 35 evesen mentem ferjhez, egy par evvel fiatalabb ferfihoz.
es tuti, hogy jobbannezek
folyt.: ki, mint a 20-as eveimben.
de valoban nem ez a jellemzo - a pasikra sem:)
Ha a 20-asoknál férfi többlet van, akkor a 30-asoknál már nem lesz? Mi lesz a férfiakkal? Ők nem öregednek? Vagy meghalna
Nem, azért van csak egy látszólagos többlet mert a férfiak legnagyobb része szinte minden korosztályban a 20as csajokat akarják így 30 felett nem meghalnak hanem férfi nem lesz aki akarná őket
30 felett is vannak olyan férfiak akik az igazit keresik és álompasik a nők szánára. Na jó, lehet hogy tényleg ritka. Ahogy a 30 feletti nők sincsenek mind bajban. Például ha Katalin hercegnő vagy Jessica Alba vagy a C.C Catch énekesnője függetlenné válna, kb. 1 órán belül akár 10 álomférfi közül válogathatnának.
Elárulom hogy 49 éves független férfi vagyok és 16-22 év közötti lányok nyála szokott csorogni utánam. Hogy miért? Erős a szexuális kisugárzásom, nem a munkahely rabja vagyok hanem saját egzisztenciám van hogy évi 365 napon át azt csinálhassak amihez kedvem van és látják rajtam hogy a saját dolgommal törődök, amiből következik hogy párkapcsolat esetén is a kettőnk dolgával lennék elfoglalva napi 24 órában. És nem például kutyatartással, hanem a párommal sétálnák. Vagy nem egy munkahely ügyeivel törődnék, hanem a sajátommal. És kapaszkodj meg, de van 1-2 kiló súlyfeleslegem, de azon könnyű segíteni.
Találkoztam már Jessica Albával és ha nem lett volna párja akkor ennél sokkal több is lehetett volna.
Nem, aki elmúlt 30 az még nem jelenti azt hogy azért szingli mert nem kellett senkinek. Persze meglepve tapasztaltam hogy tényleg sok olyan 22 feletti ember van akik nem kellettek senkinek.
Nem tudom hogy honnan született az a téves dolog, hogy férfitöbblet van. Van erre kimondottan egy statisztikai adat?
Kérdező: Miért nem a saját életeddel foglalkozol? Azzal minden rendben van? Boldog harmonikus párkapcsolatban élsz? Esetleg már gyereketek is van? Szoktál önismerettel foglalkozni? Szereted magad?
Ha ezekre a válasz mind igen, akkor rendben hogy foglalkoztat a téma, de akkor meg minek.
Ha a válasz nem, akkor törődj a saját magad dolgával és azt szépítsd és ne mások életén csámcsogj, csak mert neked nincs életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!