Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg előreláthatólag jobbak lesznek a társkeresési/szexuális kilátásai egy férfinak 30 év felett?
Valamiért úgy látom, hogy a 30 fölötti férfiaknak egyszerűen nincsenek ilyen téren gondjaik, legtöbbjük fiatalabb nővel van. Itt is a 20-as korosztályú férfiak siránkoznak állandóan, pedig ez a kategória minden felnőttnek van. Egy-két kivételtől eltekintve még nem is láttam 30 feletti férfit se itt se az életben azon siránkozni, hogy ne jutna neki nő.
Tudom, a nőknek a 20-as éveikben van a kánaán, akkor a legkelendőbben, a férfiak meg a 30-as éveikben lesznek azok?
Elárulom, hogy nem.
180 felett lesznek azok...
Fú, de vicces, komolyan. Elsütöttél egy jó poén, törpinyek :)
jobb, addigra már lesz egy átlag pasinak is egzisztenciája, munkája, ami vonzó a csajoknak.
+ addigra már a nők is kiélték magukat, esetleg egyedül nevelnek 1-2 gyereket, akinek bizony kell az apapótlék.
A nők 20-50 ig kánaánban élnek. Mindig van rájuk kereslet, még 40 évesen is. ;)
Azt viszont nem hinném, hogy az a pasi aki nem kellett senkinek a 20-as éveiben, majd a 3-ik x után hirtelen menő lenne...ez nem így működik.
Na majd csak figyelj...
Aki 30 éves koráig nem kellett senkinek (akár pasi, akár csaj), az selejtes, annak valami komoly hibája van.
Amúgy 30 feletti pasi nekem nem kéne, mert végigkúrták az egész várost gumi nélkül, és széthagytak már vagy 3-4 zabigyereket, aki után elmegy a fél fizetésük, és még mindig zaklatja őket az exük a "kölykök miatt". Valójában meg féltékenykedik.
Sokkal jobb egy érett gondolkodású, feszes testű 25-28 éves pasi, akit lenyűgöz a tapasztalat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!