Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg előreláthatólag jobbak lesznek a társkeresési/szexuális kilátásai egy férfinak 30 év felett?
Figyelt kérdés
Valamiért úgy látom, hogy a 30 fölötti férfiaknak egyszerűen nincsenek ilyen téren gondjaik, legtöbbjük fiatalabb nővel van. Itt is a 20-as korosztályú férfiak siránkoznak állandóan, pedig ez a kategória minden felnőttnek van. Egy-két kivételtől eltekintve még nem is láttam 30 feletti férfit se itt se az életben azon siránkozni, hogy ne jutna neki nő.
Tudom, a nőknek a 20-as éveikben van a kánaán, akkor a legkelendőbben, a férfiak meg a 30-as éveikben lesznek azok?
2016. ápr. 28. 20:53
11/13 anonim válasza:
Csoda, hogy belőled még nem esett ki egy-két zabigyerek. Egyébként is az a szokás, hogy a tizen huszon éves csajoknak harmincas kanja van.
12/13 anonim válasza:
Szerintem inkább nehezebb, főleg ha előtte hosszú kapcsolatban volt. Van egy ismerősöm 29 éves, előtte nagyon hosszú ideig volt együtt egy lánnyal, most szétmentek és szívja a fogát, hogy nem talál magának senkit. Amíg kapcsolatban volt mindig mondogatta nekem is, hogy miért nem keresek magamnak valaki, miért vagyok olyan "béna" stb. Most érdekes módon leesett neki, hogy mi is a helyzet tulajdonképpen. Persze dugásra lehet, hogy összejön valaki, de azért az mégse olyan mint egy normális kapcsolat.
13/13 anonim válasza:
Nem hinném. Egyébként nekem se kellett volna pl 24 évesen 30 éves pasi, egyszerűen mert öreg. Ès aki ennyi ideig nem kellett senkinek , nem volt komolyabb kapcsolata, legalàbb 1, azzal vsz valami zizi van , és nem igazàn a külsejère értem. Vagy szimplàn megvolt neki egy vàrosnyi nő, ki tudja milyen nemi betegségekkel, úgyhogy ez esetben ezért hagynàm ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!