Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekes elvált nőként már tényleg el kell fogadjak bárkit, aki udvarol, akkor is, ha külsőre taszít? Csak mert szóba áll velem valaki?
Nem számít hány évesvagy.
Nagyon is számít viszont, hogy mennyire vagy elhízva.
Sajnos nem. De még csak randuig sem jutottam a kérdésem megírása óta. Igen, már több, mint 1 éve.
De igazság szerint pár hete le is szedtem magam a társkeresőről is, amin újfent fentvoltam.
Mondjuk a járványügyi helyzetben nagyon sok minden történt, tehát időm se lett volna saját magamra sajnos.
sajnálom, ne add fel!
sok sikert!
46-os igazad lehet. Velem lehet a baj, mert csak a komoly kapcsolatokban hiszek még 2 válással a hátam mögött is, és ezalatt az idő alatt csak olyanok próbáltak velem megismerkedni online és még a munkahelyemről is, akik kizárólag laza kapcsolatot tudtak volna velem elképzelni a gyerekeim miatt.
Egy új kollégám meg, akire azt hittem, hogy komolyan vesz, kiderült, hogy csak barátként tekint rám, mert nem vagyok külsőre az esete, de beszélgetni szeret velem.
Kedves Kérdező!
Ne add fel!
Aki téged hibáztat, vagy olyat ír, mint amit az én hozzászólásom előtti kommentben is olvashatsz, vele se foglalkozz. Az ilyeneknek van egyfajta berögzült elgondolásuk kapcsolatokról, világról stb, ha olyasmivel találkoznak ami ennek ellentmond, inkább a másikat hibáztatják a beismerés helyett: elgondolásuk esetleg nem 100%-os alapigazság lehet.
Nagyon sajnálom, ha némely válasz olvasása elkeserített, sokan azért írnak bántóan, mert önmagukkal vannak problémáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!