Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a gyerekes nőket lenézik, a gyerekes férfiakat viszont istenítik?
A gyerekes nőket valóban lenézik, de azért erősen túlzol abban, hogy a gyerekes férfiakat bárki is tárt karokkal fogadná.
Rengeteg szingli, gyermektelen férfi és nő van. Ők azért körökkel jobbak, mint akiket már jól elhasznált valaki.
Nem tudom kérdező,hogy hány ilyen esetet tapasztaltál, de szerintem sincs így.
Egyik része sem. Nekem is van gyerekem, mégis közel negyvenesként se kellet egy lépést sem tennem, jöttek a lehetőségek.
A másik része: olvashattad már itt is az oldalon,hogy még gyerekes nők sem szívesen ismerkednek gyerekes férfival,még akkor sem, ha csak hétvégente van Nála a gyerek.
Ilyen is van, és rá ellenpélda is, nem lehet általánosítani, és ettől összetettebb kérdés a párválasztás.
A gyerekes férfiak általában hétvégi apukák, az is eléggé korlátozott elfoglaltsággal.
A gyerekes anyukák meg: nincs szabadideje, Ödönke az első, pótapukát keres, szponzort, bébicsőszt, stb.
3-as...jól elhasznált valaki...
Nem hiszem,hogy aki pár évet házasságban élt törvényszerűen jobban "elhasználták" mint aki ugyanennyit,csak nem lett még gyereke, és váltogatja sorban a partnereit.
De hát mindig újat tanul az ember :)
Ez most kicsit parasztosan fog hangzani és tuti leszavaznak de mindegy.
Szóval, egy férfi sok gyereket tud csinálni sok sok nőnek. De annak az egy nőnek akinek van gyereke, abból a punciból már kijött egy másik férfi gyereke. És csak nyomja és nyomja és nyomja és hopp kipottyan egy pár kilós baba ami nem az övé.
Rohadtul el vagy tájolódva kérdező.
A gyerekes nőket senki nem nézi le. Miért is tennék? A gyerekes férfiakat pedig nem istenítik egyáltalán.
Az igaz, hogy a gyerek nem kifejezetten előny, de a férfiaknál sem az.
Nekem speciel még véletlenül sem kéne gyerekes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!