Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a gyerekes nőket lenézik, a gyerekes férfiakat viszont istenítik?

Figyelt kérdés
Egyedülálló gyerekes anyuka senkinek nem kell, csak ha más lehetőség nincs, de ha egy férfinak van egy gyereke, az nem akadály, sőt plusz pont. Akár a terhesség alatt is tárt karokkal fogadják a nők, ha úgy dönt, hogy le akarja cserélni a gyereke anyját.

2019. aug. 4. 15:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Tárt karokkal? Hát nekem meglehetősen eltérőek a tapasztalataim.
2019. aug. 4. 15:44
 2/24 A kérdező kommentje:
#1: Akikről én tudok, azok már a terhesség alatt már átpártoltak egy másik nőhöz.
2019. aug. 4. 15:46
 3/24 anonim ***** válasza:
67%

A gyerekes nőket valóban lenézik, de azért erősen túlzol abban, hogy a gyerekes férfiakat bárki is tárt karokkal fogadná.

Rengeteg szingli, gyermektelen férfi és nő van. Ők azért körökkel jobbak, mint akiket már jól elhasznált valaki.

2019. aug. 4. 15:48
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom kérdező,hogy hány ilyen esetet tapasztaltál, de szerintem sincs így.

Egyik része sem. Nekem is van gyerekem, mégis közel negyvenesként se kellet egy lépést sem tennem, jöttek a lehetőségek.

A másik része: olvashattad már itt is az oldalon,hogy még gyerekes nők sem szívesen ismerkednek gyerekes férfival,még akkor sem, ha csak hétvégente van Nála a gyerek.

Ilyen is van, és rá ellenpélda is, nem lehet általánosítani, és ettől összetettebb kérdés a párválasztás.

2019. aug. 4. 15:50
 5/24 anonim ***** válasza:
64%

A gyerekes férfiak általában hétvégi apukák, az is eléggé korlátozott elfoglaltsággal.

A gyerekes anyukák meg: nincs szabadideje, Ödönke az első, pótapukát keres, szponzort, bébicsőszt, stb.

2019. aug. 4. 15:50
 6/24 anonim ***** válasza:
59%

3-as...jól elhasznált valaki...

Nem hiszem,hogy aki pár évet házasságban élt törvényszerűen jobban "elhasználták" mint aki ugyanennyit,csak nem lett még gyereke, és váltogatja sorban a partnereit.

De hát mindig újat tanul az ember :)

2019. aug. 4. 15:52
 7/24 anonim ***** válasza:
60%
Hát én nagyon nem ezt tapasztalom a környezetemben. Én egyik gyerekes pasit sem várnám tárt karokkal, a franc se akarja más gyerekét nevelni, sajátot se akarok, nem hogy másét. De talán azért van nagyobb esélye egy gyerekes férfinak párt találni, mert az esetek sztem 99,9%-ban a gyerek az anyjával marad, szóval nincs az, hogy állandóan ott van egy bőgő gyerek, akivel folyamatosan foglalkozni kell...
2019. aug. 4. 15:53
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
21 évesen össze akartak hozni egy idősebb, kislányát egyedül nevelő férfivel. Amikor közöltem, hogy én ezt nem annyira szeretném, a férfi felhívott, a kislánya már felkészült arra, hogy lesz egy aranyos barátnője, meg hogy mekkora csalódás vagyok. Még én éreztem magam rosszul. Azóta rájöttem, hogy a férfi nem volt normális, már annyira előreszaladt, hogy én majd pótanya leszek.
2019. aug. 4. 15:59
 9/24 anonim ***** válasza:
38%

Ez most kicsit parasztosan fog hangzani és tuti leszavaznak de mindegy.

Szóval, egy férfi sok gyereket tud csinálni sok sok nőnek. De annak az egy nőnek akinek van gyereke, abból a punciból már kijött egy másik férfi gyereke. És csak nyomja és nyomja és nyomja és hopp kipottyan egy pár kilós baba ami nem az övé.

2019. aug. 4. 16:03
 10/24 anonim ***** válasza:
77%

Rohadtul el vagy tájolódva kérdező.

A gyerekes nőket senki nem nézi le. Miért is tennék? A gyerekes férfiakat pedig nem istenítik egyáltalán.

Az igaz, hogy a gyerek nem kifejezetten előny, de a férfiaknál sem az.

Nekem speciel még véletlenül sem kéne gyerekes pasi.

2019. aug. 4. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!