Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a gyerekes nőket lenézik, a gyerekes férfiakat viszont istenítik?

Figyelt kérdés
Egyedülálló gyerekes anyuka senkinek nem kell, csak ha más lehetőség nincs, de ha egy férfinak van egy gyereke, az nem akadály, sőt plusz pont. Akár a terhesség alatt is tárt karokkal fogadják a nők, ha úgy dönt, hogy le akarja cserélni a gyereke anyját.

2019. aug. 4. 15:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%

A férfiakat úgy állította be a természet, hogy minél több utódot hagyjanak maguk után, következésképp nem arra specializálódtak, hogy más gyerekét neveljék.

Kivéve a középkorú, idősebb korosztály, akiknek szintén vannak már gyerekei más nőktől.

2019. aug. 4. 16:19
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Azért, amiért a szűz pasikat lenézik, a szűz nőket meg istenitik :)
2019. aug. 4. 16:19
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Azért mert a gyerekes anyuka már egyszer be bukott.

Lehet azt mondani hogy az apa így meg úgy....

De ha nem erőszakből születik a gyerek akkor a nő választása volt hogy egy olyan férfit választ aki otthagyja.

És igen mert elhasznált : lelkileg, fizikailag és érzelmileg.

Irreálisak az elvárásaik a gyerek és az ex hibái miatt, nehogy mégegyszer előforduljon bármi, nem szül gyereket , mert egyszer már bebukta, nem kívánja a szexet és a puncija is el van használva teljesen ki van tágulva Vagy pedig pont az ellenkezője teljesen rámászik megfojtja az új férfit, nehogy újra ott hagyják.

És leginkább mert a bizalmuk a lelki bekéjük sose lesz teljes és nem lehet a férfi egyenlő értékű a gyerek miatt.

2019. aug. 4. 16:57
 14/24 anonim ***** válasza:
39%

Nézzük csak. Az összes elvált női ismerősöm egy hét alatt talált KOMOLY férfit, komoly kapcsolatra. A gyerek sosem volt akadály.

Ellenben az elvált, gyerektartást fizető ismerőseim azóta is egyedül élnek, próbálkoznak, jobb esetben havonta összejön nekek egy meddő randi. Felső középosztályról beszélek mint a nők, mint a férfiak részéről. Szóval itt azért a háromgyerekes anyukák jelzáloghitellel, lestrapálva, tele problémákkal nem játszanak mint potenciális nők.

2019. aug. 4. 16:57
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

13-as. Ezt én is így gondolom. Odaadta magát valakinek, ő választotta, bebukta. Most meg jó lenne egy mentőöv. Soha az életbennem hinnék egy elvált nőnek, főleg hogy elég sokkal beszélgettem már. Elmondták, hogy nekik az érzelmek már harmadrangúak, nekik a biztonság és a túlélés számít. Nem a borozgatások a naplementében, nem a 17 orgazmus/éjszaka, nem az idegen országok és kultúrák megismerése... nekik kell biztosítani a gyereke, vagy a gyerekeik jövőjét.

Én megértem, nem is hibáztatom őket.

2019. aug. 4. 17:04
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Tán mert a gyerekes nőnek nonstop levakarhatatlan tartozéka a kölyök, míg egy gyerekes férfinak csupán kéthetente 2 napig kell elviselni a pulyáját...? Nemtom, csak tippelek... (én magam sosem kezdenék kölykösökkel - am biszex vagyok, szal a nem az kb. mindegy...)
2019. aug. 4. 17:17
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Persze, mert a gyerekes not mindig otthagyjak, ő még véletlenül sem küldi el a pasit.

Komolyan, vicces, hogy milyen ecceru, sablonos emberek vannak itt, ősrégi mantrakat szajkoznak nulla elettapasztalattal vagy csolatassal.

2019. aug. 4. 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nincs gyerekem, nem is akarok, de nem akarok borocskázni, meg folyamat dugni.

Kérdező, nagyon sarkítasz. Nem kéne gyerekes pasi, nagyon nem. Plusz pont? Ezt nem tudom, honnan veszed, rohadt nagy mínuszpont.

2019. aug. 4. 17:26
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

Csak egy kérdés: a 14-es válasz miért 0%-os. A kérdésre válaszoltam, kertelés nélkül.

Oké, tudom már. Sértő a nők számára. Na meg a könyörtelen kommandó. A biszex hölgy viszont odavághatja hogy a férfiaknak meg csak 2 hetente kell látni a pulyájukat. Elmentek ti a peecsába. Aztán lehet neketek 120% is az értékelésetek. Én a saját gyerekemet akkor sem hagynám ott, ha 200db playmate ostromolna. Szerintem meg a sok büdös renyhe nőnek van pulyája, akik annyira buták és sötétek voltak, hogy összeálltak egy hulladékkal, akivel felcsináltatták magukat. Na pontozzatok le, sőt írjatok az adminnak, hogy egyből nullára vigye le azt a frenetikusan varázslatos %-ot.

Még hogy nincs kettős mérce...ááááááá, dehogy! Mert hát azok a szemét férfiak mindig! Hogyne, csak az a baj, hogy a mai nők többségének esze ágában sincs megteremteni az otthon melegét, mert egy büdös lusta önző dögök. Fáj egyeseknek az igazság? Had lám, hány másodperc alatt lesz nullán ez a hozzászólás. Sajnos 2X nem lehet rányomni a pirosat, de lázadjatok be, hogy nektek lehessen.

2019. aug. 4. 17:26
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is ez a tapasztakatom mint 14 nek, 2 es 4 gyerekes(!)anyàk is nem tudom hogy, de Komoly kapcsolatra talalnak part akàr frissen valtan is, anya ismeröse a harmadiktol vallalta a haramadikat, stb.

En meg itt vagyok egyedül es csak pislogok.

Söt az exem még arra is vette a faradtsagot hogy babakocsis nökkel flörtöljön. Eszem megàll.

De valoban sokan hiszik hogy egyedülallo anya az egy nulla, csak akkor szoktak koppanni amikor ez a nulla utasitja el öket es nem ertik miert

2019. aug. 4. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!