Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a gyerekes nőket lenézik, a gyerekes férfiakat viszont istenítik?
Ja, és hadd reagáljak az elhasználtságra... Bár nem vagyok elvált, de anyuka és feleség igen. Még 50 kg sem vagyok. Darázsderekam van. Minden idegen meglepődik amikor megtudja, hogy 2 gyerekem van. Nem egyszer találkoztam tátott szájjal. Bepróbálkozó srácra és ruhabolti eladóra is volt példa, nem is egyszer. Nem tág a puncim, mindenhol feszes a bőröm, simán 18-nak néznek. :D Nem mondanám magamat szépnek, de semmit nem változtam a gyerekek óta... És nem egy ilyen anyukát ismerek. Aki elhasználtságra asszociál, az olyan igénytelen körökben mozog, pont erről írtam az előbb... Valószínű, hogy szóba sem állnék vele ha elválnék. Álmodik a nyomor.
11-es voltam.
Rengeteg szép és igényes anyukat ismerek akiknek ,nem úgy alakúlt az életük ahogy kellett volna. Senki nem nézi le őket,sőt..
Ezek közűl többnek a pasiját nézik le, a
..gyerek és a szép felesége mellől lelépett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!