Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a 30 év feletti, elhízott, kövér 90 kg körüli vagy feletti gyerekes anyukák akik senkinek nem kellenek?
Az a baj ezekről a dolgokról nem lehet itt rendesen beszélni, mert sértésnek, bántásnak veszik.
De igen, ezt látom, hogy az egyedülálló anyukák többnyire olyan férfiakkal vannak, akik maguk sem nagy főnyeremények. (Jó, kivéve ha tényleg különösen jól néznek ki, és/vagy viszonylag gazdagok, tanultak)
"De igen, ezt látom, hogy az egyedülálló anyukák többnyire olyan férfiakkal vannak, akik maguk sem nagy főnyeremények."
Én a férjemet főnyereménynek tartom, pedig egyedülálló anyaként ismertem meg. Ő is elvált, gyerekes férfi volt.
4:
1. Attól még lehettek kedves, normális, jó emberek és szerethetitek egymást, hogy nem vagytok külsőre hű de vonzó emberek. A két dolog nem függ össze.
2. Illetve írtam, hogy vannak kivételek, pl a különösen csinos és/vagy művelt, tanult, jómódú egyedülálló anyukák is könnyebben találnak párt azoknál, akik nem ilyenek
Ahogy leírták fent, ennyi időd van, hogy olyan randikat szervezz akikről eleve tudod, hogy nem érdekelnek? Magadat és a partnereid idejét is rabolod ezzel. Inkorrekt, ha a saját önbizalomfröccsöd miatt másokat ezért becsapsz.
A férfiak "ranglistáján" meg te helyezted el magad, ha te lúzernek tartod magad akkor ne várd, hogy mások mást gondoljanak rólad.
Ez hulyeseg.
De teny hogy az az ember aki elhagyja magat nem ANNYIRA Vonzo mit aki nem hagyja el magat... ha lenne onismereted te is tudnad erre a realis nem gyerekes es nem eltulzott valaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!