Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekes elvált nőként már tényleg el kell fogadjak bárkit, aki udvarol, akkor is, ha külsőre taszít? Csak mert szóba áll velem valaki?
Nem kell elfogadnod bárkit. Csak olyat aki tetszik kívül belül.
Mondom én aki 50, kopaszodó "öreg" vagyok.
Az természetes, hogy mindenki szelektál válogat. Szerintem.
A kopaszodásról nem tehetnek a férfiak, attól még lehet valaki jó ember. És csak úgy megsúgom: 30 fölött a nők külsőre iszonyat tempóban elkezdenek lefelé indulni (tokásodás, kocásodás..) . És még számítsuk be a 2 gyereket is...
Szóval kereslet-kínálat játszik itt is, mint mindenben.
Dehogyis! Mint szottyadófélben lévő 37 éves átlagpitsa két utánfutóval, a minimum ami jár neked:190+-os gyúróspista, aki szuperjóképű, dúsgazdag, és legfeljebb 25 éves.
Ébresztő "hercegnő"! Örülj ha találsz valami középszerű 50-es alakot aki hajlandó pénzeli a más kölykeit, hogy cserébe szúrhassa az elhasznált lyukadat!
Soha ne érd be a tökéletesnél kevesebbel! Soha sem késő újrakezdeni! Girlpower!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!