Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen srácok! Hallottatok már a Blackpill-ről?
"És ez miért jó? :D Úgyértem, jön valaki, aki megmondja, hogy a nők a 190 magas, kreol bőrű, barna szemű férfiakat szeretik. Mihez kezdjen ezzel egy 175 magas, fehér, kékszemű férfi?"
Kezdeni vele semmit nem lehet, ez a Blackpill egyik alaptulajdonsága. Ezt azért posztoltam, hogy egyes sikertelen srácok szemét felnyissa, hogy ne dőljenek be a társadalom és a nők által terjesztett kamudmmáknak, hogy mindig az ő hibájuk ha nem kellenek a nőknek.
"Most képzeld, ha az incelek valami értelmesbe öltek volna ennyi munkát."
Te nyilvánvalóan bele se néztél, mert akkor láttad volna, hogy ez nem az incelek munkája. Ez egy összefoglaló olyan TUDÓSOK által készített tudományos kutatások eredményeiről, amik bizonyítják a Blackpill létezését.
Tudósok? :D
Akkor miért nem egy tudományos oldalon van az incel oldal helyett?
"Tudósok? :D
Akkor miért nem egy tudományos oldalon van az incel oldal helyett?"
Úristen de hülye vagy!
Írtam, hogy ez egy ÖSSZEFOGLALÓ az eredményekről
A fejezetek alján a 'References'-nél ott vannak a tanulmányokhoz vezető linkek az általad vágyott "tudományos oldalakon"!
Blackpill, mint tudományos téma.
Muhaha.
#3:
Nem az ő hibájuk. OK.
De akkor nem maradhatnánk annyiban, hogy a nők sem hibásak, amiért Random Jóska csúnyának született? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!