Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak, lúzerek és incelek! Nektek mi az MBTI indexetek?
INTJ.
35F
Kamaszkoromban szerettek a lanyok, koslattak utanam. Akkor engem nem erdekeltek.
Aztan meg adasszunet egeszen mostanaig :)
Tehát INTP
33 év
Volt már igazi bombázó barátnőm is tökéletes testtel, szép arccal, de csak 1 hónapig, és mint kiderült ennek egy részén nem csak az én barátnőm volt...
Voltak szexkapcsik is.
A gond az, hogy nem arcoskodok, nem vetítek, és más fajta személyiség vagyok mint általában a pasik, pl letojom a mutogatós autókat, nem cigizem, a nőkkel kedves vagyok, próbálom teljesíteni a kívánságaikat, ezért "kiskutya" vagyok, ami ugye egy idő után uncsi nekik.
Nem kedvelem a mainstream dolgokat, nem mindfig ismerem fel a játszmákat, túl logikus vagyok.
Na meg nincs divat fazonú szakállam, ecsetfejem, divastszemüveggel. Sőt napszemüvegem sincs.
ESTJ-a jött ki nálam és, amiket ír jellemzésként az totálban az ellentétem, a hátrányok esetén azonos a helyzet :)
Kérdező, ha ilyen lócitrom alapján értékeled magad, akkor veled komoly gondok vannak!
INTP-A
Az introvertáltság soha életemben nem ment 70% alá a teszten, de általában 90 felett van, és nem egyszer lett már 99.
A "feeling - reason/logic" spektrumán 10-15% a feeling.
Habár, én nem mondanám magam sem sikertelennek, sem lúzernek, és incelnek csak olyan értelemben, hogy szívesen ismerkednék értelmes, tradícionális, valódi, nőkkel -- éppenséggel csak ilyenek nem találhatók már Európában, így tényleg érvényesül az involuntary és a celibate dolog. Munkám nincs és nem tanulok -- gondolom ezt sokan lúzerságnak neveznék. Ennek ellenére én továbbra is sikeresnek tartom magam egy bizonyos fajta tudásra való fogékonyság miatt, és tervezem, hogy elhagyom az önmagát "civilizáltnak" nevező világot, mégpedig Kelet irányába.
22/F
Utolsó: Ne vess véget, a lányok pont ezt akarják, pusztuljon mind1ik aki neki nem kell, s csak 1 maradjon. A vége úgyis egy Adám lesz, meg 2millió Éva, s Ádám személye változékony. Szóval ne a mai "nőkből" indulj ki. Daráld el magad mellől őket, több kárt okoznak ezek a mai példányok egy emberi lélekben, mint amennyi háború volt a középkorban. Nemhiába hányzik 90%-uknál egy isteni atyai pofon, hogy helyrejöjjön az agya, csak hát csonka/mixed meg isten tudja milyen családból jövő lánykák... Ne ebből indulj ki. Valósítsd meg azt amit szeretnél tanulni. Ki akadályoz meg benne? Azt csináld amit szeretnél, kit érdekel más véleménye? Légy önmagad.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!