Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom viccesnek a budapesti nők egy részét?
Mármint olyan szánakozva viccesnek.
Nem tudom már hányszor előfordult, hogy ismerkedek és amikor kiderül, hogy csak egyetem óta vagyok Budapesten, sokszor előjönnek a marhaságok. A kedvem elmegy ilyenkor az ismerkedéstől.
Én meg 40 ezres városban nőttem fel, egy relatíve kicsi panelban.
Erre nem tudom hányszor jöttek már ilyenekkel:
-fura lehetett a sok beton látványa, amikor feljöttél vidékről.
-az egyik nővel annyira kezdett komoly lenni, hogy egy hétvégére meghivtam magunkhoz, erre kifejtette, hogy ő fél a disznóktól
-volt aki elkezdte nekem magyarázni mi az a mozi
Értem én, hogy egy kis tájszólással beszélek, akaratlanul is másképp képzek néhány hangot, mert így nőttem fel. De ez miért jelenti azt, hogy disznókat tartok az erkélyen? Nem láttam még betont? Nem tudom mi az a mozi? Miért lepődnek meg sokan, amikor kiderül, hogy egyetemi végzettségem van? (Az évfolyamtársaim legalább fele nem bpi volt.. és amúgy sem csak Bpn van egyetem..)
Meg mit jelent az "ahhoz képest jól öltözködsz"? Ha van egy kis tájszolásom, akkor népi viseletben kéne lennem, vagy mi?
Ezekkel ti is találkoztok? Ti hogyan kezelitek? Mert én pl nagyon kiábrándulok az ilyenektől.
XD
Jajj eszembejutott mikor felköltöztem pestre és bárkinek emlitettem h szabolcsi vagyok.. "miért nincs tájszólásod?" :D
"Milyen fura h nem vagy gollam, ott olyan sok van, nem?"
Mintha vmi másik univerzum lenne..
Egy csaj zalából származik és mindig azt mondja gugyolni guggolni helyett. Ez például aranyos.
Egyébkent én például sokkal jobban kedvelem a vidéki lányokat. Sokkal praktikusabb a szemléletmódjuk.
Az értelmes budapesti nők nem reagálnak így. A kevésbé értelmesek, igen, tehát ne köztük keresgélj. Ahogy mi, vidékiek, tisztában vagyunk a fővárosi élettel, a budapestieknek is tisztában kell lenni - alapjaiban legalábbis- a vidéki élettel.
Vannak akik fővárosiként felsőbbrendűnek tekintik magukat, ilyennel mindig is találkoztunk.
Magukat minősítik ezzel.
Ne mondd, hogy téged nem lepett meg mikor felköltöztél, hogy némelyik pestinek is van agya. :D
Ismerkedj inkább velük.
Meg nálam volt egy nő és közös főzős programot csináltunk. Otthon ebben semmi különleges nincs, csomó nővel sütöttem főztem már együtt, szerintem 4-5. találkozásnál jó program lehet.
És budapesti nő közli velem, hogy ő nem tudja hogy kell krumplit puculni.
Értem, ha valaki ügyetlen, azt is, ha csak késsel vagy csak puculóval tud. De az hogy lehet, hogy egyáltalán nem tudja mit kell vele csinálni?
Számomra ez is megdöbbentő volt igazából.
Jó, hát ilyenek mindig voltak...
Egyik barátnőm Pestre járt gimibe (de Pest melletti városból járt be). Az osztálytársai első évben nem hitték el neki és kiröhögték, mikor azt mondta, hogy egy kis utcában lakik, ami nincs leaszfaltozva. 10 km-re vagyunk Pesttől... De van, akinek a fejében ez már olyan "vidék", hogy azt hiszi, hogy szekérrel járunk.
"ami nincs leaszfaltozva."
Ilyen Budapesten is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!