Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti Lányok! Jöttetek már össze vidéki Sráccal?
Tegnap én írtam ki egy ehhez nagyon hasonló kérdést, csak félre siklott az egész, mert nagyrészt a gasztronómiára lett kihegyezve a dolog, pedig van ettől sokkal fontosabb dolog is.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha össze jöttetek már budapesti hölgyként vidéki sráccal, akkor voltak-e problémák (Pl.: Társadalmi? Kulturális? ANYAGI?)? Ha voltak, akkor hogyan sikerült ezeket áthidalni, megoldani?
Vidéki Férfitársaim! Nektek sikerült már össze jönni budapesti hölgyekkel? Tapasztalat? Ötlet a problémák megoldására?
Èn nő vagyok vidèki ès eddig csak budapesti pasikkal jöttem össze.
Egyèbkènt semmi különbsèg nincs egy pesti meg egy vidèki között.
Kulturális különbségek:D Még egy kínai, indonéz vagy kanadai lánnyal sincsenek akkora különbségek, hogy akadályozó tényező legyen, nemhogy egy akkor országban amit 3 óra alatt keresztül autózol.
A budapesti lányoknak magasabbak az elvárásaik (az élettől, maguktól, és párjukkal szemben is), de nem az számít hogy honnan jöttél hanem hogy hova tartasz. Ha kevés vagy, az nem azért van mert vidéki vagy.
A vidék is olyan dolog ma már, hogy...mihez képest vidék?
Pesttől 20 km-re is?
Amit ma sokan vidéknek hívnak az már nem teljesen az amire régen mondták.
Azért ma már vidéken is megtalálható és elérhető szinte minden.
A barátom 25 km-re lakik Pesttől, fogalmazzunk úgy, hogy vidék, és nem tapasztaltam semmi különbséget emberek között. Én lakásban élek Pesten, ő családi házban és szeretek nála lenni mert nyilván csendesebb , kert is van, olyan szabadság érzetem van.
Pest attól jobb számomra, hogy közel van a munkahelyem, és viszonylag jól is keresek. Tény sok olyan munka van, amiért Pesten ugyanazért a munkáért több pénzt fizetnek.
És persze minden teljesen más, és mások a költségek is, ha bárhol is laksz saját lakásod van és nincs albérlet, csak a számlák.
Szerintem egy idő után a legnehezebb a döntés, hogy ki marad otthon és ki költözik, ha már komolyabbra szeretnék fordítani a kapcsolatot. Vagy valaki utazik 1 órát naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!