Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti Lányok! Jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti Lányok! Jöttetek már össze vidéki Sráccal?

Figyelt kérdés

Tegnap én írtam ki egy ehhez nagyon hasonló kérdést, csak félre siklott az egész, mert nagyrészt a gasztronómiára lett kihegyezve a dolog, pedig van ettől sokkal fontosabb dolog is.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha össze jöttetek már budapesti hölgyként vidéki sráccal, akkor voltak-e problémák (Pl.: Társadalmi? Kulturális? ANYAGI?)? Ha voltak, akkor hogyan sikerült ezeket áthidalni, megoldani?

Vidéki Férfitársaim! Nektek sikerült már össze jönni budapesti hölgyekkel? Tapasztalat? Ötlet a problémák megoldására?

2019. szept. 20. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. Nem rég hagytam el bp-et és költöztem vissza Pécsre. Nekem nem jött be a főváros, amivel többet kerestem, el is ment a megélhetésre. Most itt vidéken jobban élek. Teljesen meg tudom érteni a kérdező aggályait, egy csóró vidéki srác és egy jól kereső pesti nő az tényleg két külön világ.
2019. szept. 21. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen. A férjem szabolcsi. Ő mar par eve akkor Bp.-en dolgozott, igy ismerkedtünk meg. Köztünk semmi ellentet nem volt azert mert o videki v en pesti. Mondjuk az en szüleim is ugyanigy ismerkedtek meg, csak ott apu a pesti, anyukám a szabolcsi... ☺️ Szóval részemről ez nem egy meglepő dolog...
2019. szept. 21. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:
#10-es: Igen, tudom mit jelent az anyagi különbség, nem szinonímát kértem, hanem, hogy magyarázd el, miért gondolod ezt validnak. Kisvárosban is léteznek gazdagok, de legalább jól keresők, ahogyan BP-n is vannak szegények/átlagosak. Ezért nincs értelme az egész kérdésnek, nem csak anyagi, de sem kultúrális, sem semmilyen szemszögből.
2019. szept. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!