Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már össze olyan személlyel, akibe tudtátok, hogy nem lesztek szerelmesek?
Nem, annak semmi értelme ha nem szereted nem lesz hosszú életű kapcsolat és sohase jönnék össze így
De sajnos vannak olyan emberek akik azert ossze jonnek azzal is akit nem szeretnek mert nem birnak egyedul maradni
Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex. A szeretet a barátságról szól, az intim kapcsolathoz kell az,hogy vonzódj a másikhoz, és főleg az első időszakban jöjjön az az a szerelem érzés.
Ha ez már az elején nincs, egyértelmű,hogy rövid időn belül vége lesz, és egyébként se fogod élvezni azt igazán,hogy Vele vagy.
Voltam mindkét oldalon.
Nem jó egyik sem, azóta is lelkiismeretfurdalásom van, hogy 3 hónapot elraboltam egy csaj életéből, pedig tudtam, hogy sosem leszek belé szerelmes.
Visszakaptam az élettől kamatosan: 1 évet rabolt el az életemből egy csaj ugyanígy. Még a szemembe is mondta, hogy amúgy ő nem szerelmes, csak nem tud és nem szeret szakítani. Se előtte, se azóta olyan nyomorultul nem éreztem még magamat, mint amikor ezt megtudtam.
Nem szabad ilyen helyzetbe hozni másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!