Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti Lányok! Miért baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti Lányok! Miért baj, számotokra, ha egy srác vidékről származik?

Figyelt kérdés
Szeretnék felköltözni a fővárosba, mert ott sokkal nagyobb a munkalehetőség és a bérek is magasabbak. Kaptam már több állásajánlatot is. Most keresek albérletet. Gondoltam, kipróbálom a netes társkeresést is, de az a néhány lány , aki vissza is írt, elutasított, hogy inkább budapesti srácokkal ismerkedne. Szerintetek mi a baj a vidékiekkel? Nincs tájszólásom. Úgy hiszem, a kulturális különbségek sem lehetnek ennyire mérvadóak! Ötlet? Tapasztalat?
2019. szept. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
22%

Lehet, hogy attól tartanak, hogy hozzájuk akarsz cuccolni, és/vagy a hátukon felkapaszkodni.

Másrészt: megyeszékhelyen lakom, és én sem ismerkedtem falusi fiúkkal, pont az érezhető különbségek miatt.

2019. szept. 19. 20:24
 2/45 anonim ***** válasza:
79%

Mert tudják, hogy nincs saját BP.-i lakásod, és nem is lesz, mert ha örökölsz is valamit, az vidéken lesz.

Meg a FŐVÁROSI embereknek már Budakeszi is vidék, és azt hiszik az ilyen helyeken nincs áram és patakra járunk fürödni.

2019. szept. 19. 20:28
 3/45 anonim ***** válasza:
80%

Mindenkinek az elérhető legjobb kell. Na most ha egy nő BP-n él neki az nem jó buli ha te Salgótarjánban laksz.

Egyébként utóbbihoz sok sikert egy albérlet BP-n 150-170 egy saját lakás úgy 25-30 egy ház 45-50-60 millió.

2019. szept. 19. 20:31
 4/45 anonim ***** válasza:
66%
Mert attól tartunk, és te is írod, hogy a munkalehetőség és magasabb bérek miatt vagy itt, de közben gyűlölöd a várost, és vissza akarsz majd menni vidékre.
2019. szept. 19. 20:31
 5/45 anonim ***** válasza:
56%

Még a #4 vagyok.

És majd állandóan vidékre akarsz utazni hétvégén, ergó nem érsz rá, vagy a barátnőd is 100-200 km utazásokra kényszerül.

2019. szept. 19. 20:33
 6/45 A kérdező kommentje:

Mindig is hittem abban, hogy minden kialakult problémára van racionális megoldás, csak keresni kell!

Ti mit javasoltok, szerintetek mit kellene tennem (akár a társkereső oldalon)?

2019. szept. 19. 20:37
 7/45 anonim ***** válasza:
76%
Első vagyok: igen, ez a minden hétvégén menni falura, idillezni... ez nem tetszett volna.
2019. szept. 19. 20:37
 8/45 A kérdező kommentje:
#4 Egyáltalán nem gyűlölöm a várost (talán egy kicsit a közlekedést, meg a forgalmi dugókat, mert nálunk ez szinte ismeretlen jelenség)!
2019. szept. 19. 20:40
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem falun lakom, hanem városban (igaz, a legszélén), de a csendnek is meg van a maga varázsa....
2019. szept. 19. 20:43
 10/45 anonim ***** válasza:
68%

Sok pesti azonosítja a TELJES vidéket a hatvanas évek tanyavilágával, ahol a népviseletbe öltözött asszonykórus és a kackiás bajszú Rózsa Sándor a főtípusok, mindenki alkoholista és zugpálinkát főz, disznószarszag van, sár, düledező házak, és persze - tragédiák tragédiája - van olyan település ahol se romkocsma, se hipster-kávézó nincs.

A pestiek vidék-elképzelése egyedül Északkelet-Magyarországon állják meg a helyüket, de ott leginkább az elmaradott fehér parasztok és a kisebbsíg jóvoltából.

A másik probléma, hogy sokan azonosítják pestet a nagy kultúrával - ami RÉSZBEN igaz. Tényleg sok a szép múzeum és neves színházak is vannak. De a pesti panelproli semmivel nem különb, mint a vidéki disznótenyésztő parasztbácsi. És az alkoholizmus is ugyanolyan mértékű, csak ott nem a zugpálinkától állnak be, hanem az olcsó hipster-alkoholokból. Illetve pest olyan szinten egy massza, egy kaotikus kavalkád, hogy nekem nem tetszene. Zajos, hangos, büdös, és az emberek hozzáállása a társasházakban kb. ez:

https://www.youtube.com/watch?v=otqsB5rndlM

2019. szept. 19. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!