Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire minősít az valakit, ha a próbálkozás ellenére sem sikerül párt találnia?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 15:46
1/7 anonim válasza:
Ha férfi akkor arról van szó hogy nincs tisztában saját értékeivel, olyan nőt szeretne kapni aki jobb kategória mint amit ő nyújtani képes.
2/7 anonim válasza:
1#, nő esetén is általában ezt jelenti.
3/7 anonim válasza:
Talán végzett önvizsgálatot? Felmérte, hogy mik az okai a sikertelenségének? Kijavította a hibáit?
5/7 anonim válasza:
Ez a baj, hogy próbálkozik ergó nem egy emberve szerelmes hanem x embernèl próbálkozik ès aki összejön azzal marad.
Hát sztem ez minősít.
6/7 anonim válasza:
Öööö, utolsó, mi van?
Engedd meg, hogy egy kérdéssel kezdjem a reagálást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egyébként meg melyik a "jobb"? Évekig "várni" egy személyre teljesen reménytelenül, aminek csak egy vége lehet, hogy teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot és aztán évek alatt elfelejted (bármennyire is fáj), vagy ha utána hiába próbálkozol 10-100 - 1000000 lánynál, csak elutasítást kapsz? Mielőtt feladtam, nekem volt részem mindkétfajta pokolban...
33/F
7/7 anonim válasza:
Az nem őt minősíti, hanem a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!