Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi interneten szeretne párt találni akkor nagy valószínűséggel a kategóriájánál lejjebb fog csak nőt találni?
Mikor fogjátok fel, hogy ez nem lineáris?
Több 8-as kategória van pl párhuzamosan. Kinek ez a 8, kinek az.
Valószínűleg a "kategóriádon" belül tudsz majd találni egy hozzád hasonló felszínes nőt.
Te hányas kategóriának tartod magadat? És mi alapján?
Én pl. nőként csinosabb vagyok, mint a párom, ő viszont okosabb. Ő jobban keres, nagyon gyakorlatias, mindent meg tud szerelni, én jól főzök, gondoskodó türelmes és támogató vagyok. Én sportolok, ő nem. Melyikünk a jobb kategória? Ja, és nőként 2 évvel idősebb vagyok. Ezzel az információval hány pontot veszítettem?
Nézzük tudományosan, feltételezve, hogy se a nők se a férfiak nem rosszabbak a másik nemnél ahhoz, hogy az állításod igaz legyen azt kell feltételezzük, hogy a neten vagy az átlag alatti nők vannak túlreprezentálva vagy az átlag fölötti pasik.(esetleg mindkettő egyszerre igaz)
Ennek mi az esélye? Most egybevéve a külső és belső tulajdonságokat miért lenne a neten más az emberek ilyen eloszlása mint a való életben?
Mindenki olyan part talal, amilyet erdemel.
Igen, neked sokkal lejjebb kell adnod, masok tisztaban vannak onmagukkal, az ertekeikkel a hatranyaikkal es jol valasztanak. Az, hogy te felszines vagy es a kinezet mindent visz nalad az a te problemad. Aki meg "kategoriazik", az boven az atlagos szint alatt van es szemelyisegzavarban is szenved raadasul, tehat alkalmatlan barmire is. Rajtad mar csak a piocas ember segithet.
43F
Mindenki olyat kap amit érdemel.
Ha egy dagadt ocsmányság vagy, csak olyat nőt kaphatsz meg aki szintén az.
Kivétel : ha milliomos vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!