Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak az emberek párt?
Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy magukat adják minden társaságban. Mi van, ha nem tetszenek meg senkinek? Továbbmennek. De mi van, ha ott se tetszenek meg senkinek? Társkereső. Mi van, ha ott se találnak senkit? Nézem a korombeli párokat, és nem értem, miért működik nekik és nekem miért nem.2019. szept. 20. 22:37
1/9 anonim válasza:
Azért működik nekik, mert nem agyalják túl az életet, lehet neked is kevésbé kellene erre rástresszeled. Engedd el magad, vedd lazábbra és hidd el neked is lesz párod. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Ha lazábbra veszem, se lesz. Mindenkinek van már valakije. Olyan, mintha csak velem nem történne meg az élet.
2019. szept. 20. 23:49
3/9 A kérdező kommentje:
A barátaim valahogy mind találnak normális, kedves, csinos, hozzájuk illő lányokat. Mikor én próbálkozom, akkor mintha észre se vennének. Mintha meg lennék átkozva. Tényleg nem értem lassan azt se, hogy másnak hogy lesz.
2019. szept. 20. 23:51
4/9 anonim válasza:
Szerintem tényleg raparáztál és hidd el, amit érzel azt simán kivetíted a csajok felé. Lehet, ha pozitívabban állnál hozzá a pártaláláshoz, akkor ez a kisugárzásodban is megmutatkozna. Most szerintem "érzik rajtad" ezt a bizonytalanságát, ezt a félelmet. Lazulj el kicsit, járj el ide-oda, igyál egy kicsit az megadja a löketet.
Már az is jó elindulásnak, ha csak beszélgetsz több lánnyal egy este pl. aztán utána lépésről-lépésre, neked is lesz nőd. :D
Hidd el nekem! :)
6/9 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Egy hosszú kapcsolatom se volt. Csak fantáziálok róla, de azt se tudom, milyen elvinni egy lányt egy hétvégére valahova. Félek, hogy nem véletlen. S még jobban félek, hogy vaéamo bepótolhatatlant hagytam ki és jobb már nem lesz
2019. szept. 21. 00:24
7/9 anonim válasza:
1. Légy önmagad.
2. Mozdulj ki otthonról. Oda menj ami tetszik neked. Ott találhatsz hasonló gondolkodású, érdeklődésű lányt.
3. Ne siránkozz.
8/9 anonim válasza:
És csinálsz bármit, ahol lenne lehetőséged új embereket, lányokat megismerni, vagy ülsz otthon és siránkozol, hogy nincs senkid?
9/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam: igen, csinálok. A csajok mindenhol vagy foglaltak, vagy érdektelenek.
2019. szept. 21. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!