Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális emberek általában miért találnak nehezebben párt?
Mert a társkeresés, szerelem könnyebb az egyszerű embereknek. Akik nem gondolnak túl semmit, nem aggódnak, nem félnek, nem is elégedetlenek "jó az úgy ahogy van", békében megélnek.
Viszont, ha már gondolkodsz, nem tudsz így élni. Ha gondolkodsz, akkor az agyad mindig jár, kombinálsz, aggódsz, túlgondolsz...
Mert normálisak a társadalmi normáknak vagyunk, nem "magunknak vagy egymásnak". Egy kisebb közös halmazon belül, an ormáktól el lehet és bizonyos szinten kell térni, az jelöli ki ezen kis halmaz (kapcsolat/család) célját és irányát a nagyobb halmazhoz (társadalom és normái) képest.
33/f
Ha gondolkodsz, az agyad mindig jár, kombinálsz, aggódsz, túlgondolsz... akkor szedj valami gyógyszert, mert ez nem normális.
Hallgatom, pontosan milyet. Megyek és megveszem. De antidepresszáns és nyugtató nem játszik, nem kívánok gyógyszerfüggőként vegetálni.
Mert idióta a társadalom, minden nőnek ugyanaz a 2-3 férfi kell. A többiek meg fejre is állhatnak.
Nekem volt egy sportos barátnőm egyszer és mondtam neki, hogy szörny fejem van és azt mondta azért nem, de engem meg kell ismerni. És ugye társkeresőn ránéz a fotódra, hmm nem elég jóképű, akkor már megy is a süllyesztőbe a másik...
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!