Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keresek magamnak párt? Többi lent .
9honapos terhesen elhagyott a barátnőm. Kiderült részéről hogy ő már nem szeret engem és nem érez irántam semmit. Na szóval ennek 8honapja van tehát azóta napról napra roszabb az életrm.annyira magam alatt vagyok hogy kirugtak a munkahelyemről,iszom,rengeteget dohányzom és csak a stressz van bennem. Nem tudok senkihez kedves lenni.És nem tudok nőzni sem. Mert nem vagyok vicces kerves aranyos és még sorolhatnám. Tehát az életem tönkre tette egy nő és nem tudok kijönni ebből. Kérésem kérdésem az lenne hogy hogyan kezdjek ell boldog életett élni ? Hogyan kell csajozni ? Hogyan lépjek túl rajta ?
Privátban is irhatok.
Elöre is köszönöm a válaszokat!
no, de...lépj tovább.
A summával valszeg megkeres, amilyen olcsó nők vannak mostanság.
Aztán, ha ezt kifizetted, akkor lassan kezdhetsz új életet.
Kirúgtak, alkoholizmussal küzdesz, és a fő gondod, hogy legyen barátnőd?
A körülményeidet itt senki nem ismeri annyira, hogy konkrét tanácsot tudjon adni, egyelőre csak legyen miből életben maradnod, tedd le a piát, és írj naplót vagy keress valami egészségesebb stratégiát az érzelmeid rendezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!