Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok, ha megkötésekkel keresek párt magamnak?
Tinderen csak előnytelen külsejű, illetve túlsúlyos lányok lájkolnak többnyire. (Előfizetéssel volt alkalmam felmérni azokat is, akikkel nem álltam párba, de engem jobbra húztak.)
Annyit vágyok a jövendőbeli páromtól, hogy ne csak társként, de nőként is érdekeljen, mert tartós kapcsolatot akarok, amiben fontos a szexuális vonzalom is, ami nélkül ellaposodik az együttélés, és hosszútávon beszürkül az életünk. Ezt nyilván sem neki, sem magamnak nem kívánhatom.
Engem sem sújtanak a férfiak által gyakran panaszolt hátrányok, nem vagyok sem alacsony növésű, sem elhízott, sem kellemetlen arcszerkezetű, sem műveletlenséggel, sem pedig családi hátteremmel, életkörülményeimmel nem vagyok taszító - akkor miért nem teljesülhet annyi elvárásom a párkeresésben, hogy a lány, akivel közös életet alakítok ki, ne legyen túlsúlyos?
Sosem voltam az erős smink, és a csöcsös-bögyösség rajongója, de egy természetes, szimmetrikus arckaraktert és egy normál, egészséges arányú, vékony testet minimum elvárok. Ennyit én is nyújtok. Nem sportcentrikusság, nem heti edzés, és magok rágcsálása, semmi ilyesmi, csak egy normál testalkat.
Felszínes vagyok ezért, és az én hibám, ha nincs párom, mert nem felel meg nekem bárki, "túlkívánom" magamat?
Nem gondolom, hogy teljesíthetetlen feltételeket szabnék. De egy csupán fix szexpartnernél többet várok magam mellé, úgy nyilván jó valaki számára egy úgymond "lyuk". Így, 25 évesen még nem vagyok annyira kétségbeesve, hogy bárki jó legyen, akár gyerekkel, akár valamilyen súlyos hátránnyal, aki "még velem is hajlandó" szóbaállni. Én elhiszem, hogy ilyen hátránnyal nehéz a pártalálás, de ne ez tegyen már "vonzóvá" engem számára. Nem "csak valakit" akarok magam mellé, hanem olyat, akivel boldog vagyok, és vágyok rá, jól érzem magamat a közelségében.
Ettől nem leszel felszínes. Te is nyújtod azt, amit elvársz, ez teljesen jogos.
22l
Ne Tinderből indulj ki. Ott tényleg a férfiak 5-10%-a viszi a nők 90%-át, ami nagyjából 1:1 arányt jelent.
A Tindernek akkor van értelme, ha tényleg jóképű vagy, esetleg nőnek születtél. Más esetben sorry, de neked nem jár ez a passzív easy mode az ismerkedésben. Energiát és időt kell befektetned, ha sikert szeretnél elérni. Na meg kell egy csomó szerencse
A probléma, hogy a napi életemmel szűkre szabott és nagyjából állandó az a kör, ami szobajöhet, illetve azon belül is kérdéses, ki nyitott egyáltalán a párkapcsolatra, ki nem (valamint még ott van az a szűkítés, hogy kinek vagyok szimpatikus, akivel kölcsönös ez részemről), és kinek már eleve van barátja, így felesleges kezdeményezni is - ami elég sűrűvé teszi annak lehetőségét, hogy kudarcélményeket gyűjtsek.
Ellenben ilyen módon olyanokkal is kapcsolatba léphetek, akik a közelemben vannak, de egyébként nem látnám őket, valamint tudhatom, hogy egyfelől nincs barátjuk, másfelől nyitottak párkapcsolatra valakivel. Ha pedig erre még az is ráerősít, hogy tudom, kölcsönös az érdeklődés, az főleg megalapozottá teszi, és ez így egyszerűbb.
Ne sértődj meg ! De! Biztos hogy helyesen méred fel a sajàt tulajdonságaidat? Azt szokták mondani hogy hasonló talál hasonlòt. Vagyis lehet te nem tudod azt nyújtani amelyik kategóriát keresed...
Ha a dagiknak tetszel akkor lehet nem vagy jóképű, vagy nem is vagy olyan vékony mint hiszed.. ha már a testalkat ! Azt mondják 65 kg a mai átlag férfi súly 175-185 centihez. Te mennyi vagy ?
182 cm mellé 86 körüli kg.
A 65 kg kórosan alultáplált lenne. Ideálisnak a testmagasság utolsó két számjegye szolgál kiindulópontnak. Komplexebb, de alapvetően ez egy jó mutató. Ugyan, nem tudom, a "mai átlag" definíciójának mit tartanak, de az orvosilag helyes testtömegindex nem változik a különböző időkben. Ez nem ruha, nem a divat határozza meg, éppen mi a helyes, most húsz kilóval több az elvárt, jövő ilyenkor a húsz kilóval kevesebb, ez nem így megy.
Tegyél be egy képet a testalkatodròl ! Ez nem szôrszállhasogatás.. csak ha 86 kilòval nem izmosan vagy az, akkor kövér vagy !
21/N
Túlsúlyos nőként mondom, hogy ez nem számít felszínességnek, ha te is hozod azt a szintet.
Én ilyen esetben inkább az offline ismerkedést választanám - járj el szórakozni, szakkörökre. A netes párkereső, főleg a Tinder, ami alapvetően szexpartnerkeresőnek indult, totál húspiac... az általad keresett típusú lány az, aki a férfiak 80%-ának az "alap", 18-65 éves korig - azok a lányok meg simán tudnak válogatni, és még a sportosak közül is kiválasztani az extra jóképű, extra gazdag stb.-t, vagy bármilyen egyéb dolog miatt szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!