Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.10 évet letagadhatok a koromból külsőre (tehát inkább tininek néznek), viszont inkább olyan párt szeretnék lassan, akivel lehet jövőt, családot tervezni. Hol, hogyan kéne keresgélnem?
A tizen-korahuszonéves srácokkal nem tudok kezdeni így semmit (legalábbis a 90%-uk inkább csak járogatna, nem családban gondolkodik még szerintem).
Smink, öltözködés nem sokat javít a helyzeten, a termetem meg az alkatom fiatalít rajtam sokat.
Ez egy önkorlátozó hiedelem.
Te most eldöntötted az összes férfi helyett, hogy milyennek lássanak, mert pár ember fiatalabbnak nézett a korodnál.
Nem értem, mi ezzel a baj... Engem is sokszor egy tízessel fiatalabbnak tippelnek, de nem tiszta nekem, hogy ez miért/hogyan kellene hogy korlátozzon abban, hogy velem egykorú párom legyen....
Mi a probléma tulajdonképpen??
Szerintem ennek nagyon örülj mármint hogy már családot akarsz és így gondolkozol. Én 21 éves fejjel gondolkodom így hogy lassan majd szeretnék családot,feleséget...stb viszont az én korosztályom illetve a fiatalabbak még nem erre vágynak.
Szerintem meg próbálkozz neten ismerkedni mert a normálisabb réteg nem a külsőd alapján fog ítélni vagyis csak magamból tudok kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!